icon

Vadia mi cudzie deti

8. mar 2023

Ahojte, už som asi zúfalá len skrz toho,že každý v mojom okolí si povie že chceme a "bum" podarí sa, asi som sa potrebovala len posťažovať už neviem čo si myslieť samé tehotné v mojom okolí samé bábätka a tváriť sa nadšene už nezvládam
Dokonca mi svokrovci povedali poza chrbát že nemám vzťah k deťom ich nevesty, ktorá u nich býva no mne už začína vadiť 100x počuť meno vo všetkých zrobneninkách
Stalo sa to aj vám aj napriek tomu že túžite po svojom ?

Strana
z2
tuzime_po_splynuti
11. mar 2023

@tosomja otrasne.

tosomja
11. mar 2023

@tuzime_po_splynuti čo konkrétne?

lacibo
11. mar 2023

Mas plne pravo na svoje pocity aj na ich prejavy navonok..len treba ratat aj a tym, ze to tak.budu robit aj ti druhi..a v rodine to potom moze viest k napatym a nepriatelskym vztahom..a to uz je na kazdom, ako to.chce v rodine mat..u nas v rodine sa vsetci mame navzajom radi, aj v sirokej, ci uz deti tak aj dospeli..moja 6 rocna dcera ma 24 rocnu sestru, vydatu, ktora ma 16 rocnu svagrinu, syn ma 19..netere a synovci od 15 do 22..bola by som nestastna keby si pri stretnutiach niekto z nich nevsimol moju malu dcerku a aj ona by to niesla velmi tazko...podla mna medzi ochkanim nad dietatom a jeho ignoraciou je vela vela moznosti..su to extremy..najlepsia je asi zlata stredna cesta..slusny, uctivy a laskavy pristup, vsimnem si, poviem nieco, pripadne nieco podarujem ( drobnost)..

palculienka40
11. mar 2023

Nauc sa to nevsimat ale povedz na rovinu ak to niekto spomenie. Ale deti su vsade a budu vsade. Je jedno ci je to v pripade ked sa nedari alebo o dieta prides. Vnutorne sa obrn. My sme prisli o dcerku a deti mi neskutocne dcerku pripominaju a nevyhnem sa im. A emocie k nim neprejavujem, beriem ich ze su a nic viac tak aby to mne neublizovalo. Z reci druhych si nic nerob. Neda sa vyhoviet vsetkym ale ty mysli hlavne na seba. 😉

kroska18
12. mar 2023

@fazulka21 Presne tak, a ešte pomôže si povedať, že ja nechcem vaše deti, ale svoje a tým pádom vaše je vaše a netrápi ma to. Závisť nie je dobré nastavenie.

palculienka40
12. mar 2023

@kroska18 to je presne ja som uz pristupila k tomu, ze vravim narovinu, lebo nepochopim ako si mozu ludia dovolit otazku zene, o ktorej vedia, ze prisla o dieta, ci nie je tehotna len na zaklade toho, ze jej zostali kila a brucho, ktore.nevie zhodit zo zdravotnych dovodov. Ja uz nqrovinu, ze to je nevhodna otazkq, ze to ublizuje nech sa nad tym trochu zamyslia, a ze ich do toho nic , a ze 5o nie j3 vhodne sa pytat niekoho kto prisiel o di3ta ani nikoho ineho.. Ak by som bola a chcela povedat tak poviem. Je to kazdeho sukromna vec. A je mi lahsie. To s chladbou hlavou aglicana.

Strana
z2