icon

Vynadalo vám už vaše dieťa?

4. feb 2022

Malá má čochvíľa 4. V stredu som prišla z pôrodnice všetko bolo ok aj včera no dnes zmena o 360° povedala mi choď do p. Muž to počul a keby ho nezastavím tak ju "roztrhne". Malá utiekla do spálne pod posteľ, nechce vyliezť bojí sa že dostane na zadok, resp že bude na ňu muž kričať. Pre upresnenie, malá od manžela nikdy nedostala na zadok ani na ňu nekričal teda u neho stačí pohľad a vie koľko bije 😬

Strana
z2
whatever1
4. feb 2022

To co povedala bol vykrik o pozornost. Treba sa do nej vzit, obrovska zmena v jej zivote, nepravost, doteraz sa tocil cely svet len okolo nej. Bola stredom vesmiru, teraz je cislo 2. Nieco ako keby ta v praci preradia na nizsiu poziciu s nizsim platom(pozornostou). Aj ked verim ze sa jej to snazite kompenzovat aby necitila rozdiel, bohuzial si tymi vseliakymi emociami len musi prest a zvyknut si. Vyznam slovneho spojenia chod do p. urcite 100 percent nechape, ale vie ze to hovoria nahnevani ludia aby im druhi dali pokoj. Namiesto hnevu jej s laskou vysvetlit ze ste tu pre nu, ze ju lubite rovnako. Ze to co povedala je velmi skarede a nehovori sa to.Skus polavit v narokoch. Namiesto ukolovania robit cinnosti ako napr upratovanie spolocne. Zapajat ju do prace okolo babatka, dovolit jej byt sucastou nech sa citi potrebna a dolezita. Casom si urcite zvykne.

euka210
4. feb 2022

Niekde to poculo zrejme...moj v 2r hovoril, lebo pocul od svokra. A ta zmena...prichod surodenca...venujte sa jej, zapajaj ju do syatistlivosti o male. Citi tvoju stratu tak je agresivna lebo to inak nevie vyjadrit ze sa boji ze ta strati.

mimikarol
5. feb 2022

Bože má 4 roky, ona ani nevie čo hovorí. Vysvetlite jej to a nerobte drámu. Keď ťa tam pošle v 12tich rokoch tak už bude vediet presne čo hovorí.

autor
5. feb 2022

@mimikarol na jednej strane viem že možno ani netuší čo povedala ale mrzí ma to. Možno aj hormóny po pôrode ešte ... ktovie

autor
5. feb 2022

@kittykat22 prečo by som mala mať času ako maku? Malý je zatiaľ klop klop suprove bábo

autor
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
5. feb 2022

tieto svoje bachorky si nechaj vies pre koho. Cela tato tema je nezmysel. A ked ti dieta nechce vyjst z izby tak sa ho asi ides spytat, preco a nepises to na kona. Keby si nejake dieta mala, tak by si to vedela.

autor
5. feb 2022

@kittykat22 milá pani, ja som za ňou bola. Dieťa počuje nie je hluché. Samo sa mi ospravedlnilo, že nevedelo čo to znamená. Nie každé dieťa je uplakané a má koliky. Nie každý rodič je taký že dieťa pochváli.

autor
5. feb 2022

@kittykat22 hore som písala že to počula od netere vraj je to cool. Aha, vaše deti sú úžasné nikdy nepovedali škaredé slovo

ursula22
5. feb 2022

robí len to, že vidí u dospelých

autor
5. feb 2022

@ursula22 manzelova krstná dcéra tak rozpráva

iwesska
5. feb 2022

Ako,keby ti to povedala v 10r. tak by som jej jednu pleskla,ale v 4.r? Vsak ani nema ponatia,co to znamena. Ste sa jej aj opytali,ci vie,co povedala? Moja tiez uz pochytila zo skoly kadeco. Ale ked povedala sproste slovo,tak som sa hned opytala ci vie,ze co to znamena. Ze nie. Hovorim,tak nepouzivaj slova,ktorym nerozumies,lebo si o tebe budu ludia mysliet,ze si hlupa a nevychovana. Pomohlo.

nwnw
5. feb 2022

Ano.citujem :"mozte sa ist vsetci vypchat!" - to ma od babky. Nadavky u nas nepouzivame.

ursula22
6. feb 2022

tak to asi videlo od tata (asi najskôr ma toto napadlo, asi tak smerom k manželke, tu niekde vo fore bola pani čo jej syn nadaval do ku...., lebo tak to robil jeho tato)

autor
7. feb 2022

@ursula22 manžel tak nenadáva teda aspoň mne nie

Strana
z2