icon

Zápcha u 9 mesačného na UM

janynyna
21. jún 2019

Ženusky poraďte. Malý ma 9 mesiacov a od mala je na UM. V poslednej dobe ho dosť zapeka. Raz sme skončili dokonca na klistire.pije dosť tekutín a ak nechce dám mu aj striekačkou. Papa tak normálne. Nič nové v strave. Mliečko, výživa detská, polievočka, jabĺčko. Nič nové som mu zatiaľ nedávala.

janulicka24
21. jún 2019

@janynyna skus zmenit mlieko, mozno mu zacalo vadit, je to mozne...

sapa20
21. jún 2019

Napríklad v DM predávajú vlákninuna to určenú

nanka1412
21. jún 2019

Skus mu davat hipp slivkovu stavu ..alebo vymenít mlieko

janynyna
autor
21. jún 2019

@sapa20 ďakujem krásne. Musím skúsiť. A nevieš náhodou ako sa to vola?

janynyna
autor
21. jún 2019

@sapa20 no to dúfam, nie. Lebo na začiatku sme mali problém s mliečkom a sunar bolo jediné čo mu sadlo.

sapa20
21. jún 2019

Topnatur vláknina pre deti. Je na nej tučniak

sapa20
21. jún 2019

Ešte ma napadlo či dávaš probiotiká? Alebo či v poslednej dobe bral ATB?

julianadrx
21. jún 2019

V detskej výžive pokiaľ kupuješ kupovanú je dosť cukru čo tiež zapeká, skús kúpiť bio jablčka či hrušky a len podusiť, rozpučiť a podávať, môjim deťom to chutilo a zo zápchou sme problém nemali, čo sa vlákniny týka zabarila som im jemné ovsenné vločky vriacou vodou, zakryla a nechala pariť 5-10 minút, primiešala som biely jogurt a bola mňamka

sapa20
21. jún 2019

@julianadrx ovsené vločky sa deň dopredu (večer) namocia do vody s lyžičkou bieleho jogurtu -fermentacia. Pred tým ako to urobím 3x preprachnem. Samozrejmé pred jedením treba uvariť Takto sa deťom dostane do tela to čo má

martusik2305
21. jún 2019

@janynyna my máme ten problém prvé zo sunarom zapeka z neho ale inak je to celkom fajn mliečko... Ja pokračujem sunarom ale ako už písali vyššie dávam slivkovu stavu, slivky a odkedy dávam probiotika a vlákninu tak nám ani mliečko nevadí

janynyna
autor
21. jún 2019

Ďakujem vám dievča. Skúsim tu stavu a vločky.

lucinika
22. jún 2019

Môjmu malému spôsobovalo zápchu mlieko,ale hneď od začiatku jeho užívania. Prinajhoršom skus vymeniť za iné 🙄