Zlostný plač dieťaťa v noci

michaelan92
30. apr 2022

Ahojte, mate niektora skusenost s tym, ze sa vase dieta v noci zobudi, nestaci sa este ani poriadne prebrat a tak hadze nohami a rukami a silno a zlostne place, ze sa uz bojite o neho, ci nema nejaky psychicky problém?
Ja mam 20 mesacneho syna a toto mi robi v noci po kazdom prebudeni. Casto sa budi v noci a pyta si kojenie. Na kratku dobu sa zlepsil spanok a budil sa menej, teraz zase casto. Spava so mnou v posteli.
Dakujem za postrehy.

ankare
30. apr 2022

@michaelan92 moji synovia zvykli mať noci, keď sa zobudili v noci, ale väčšinou len prvé prebudenie, a tak revali, že som ich nevedela nijak rýchlo utíšiť. Ani prisat sa nechceli. Tak som ich vždy nosila a keď sa ako tak upokojili, hneď som ich začala dojčiť. Ja to prikladám zlému snu.
Možno sa Tvojmu synčekovi niečo zlé sníva alebo sa zlosti, že nevie prechádzať sám do ďalšieho spánkového cyklu, alebo ho bolia ďasná....
Držím palce, aby to rýchlo preslo. Ja si myslím,že je to len obdobie, vydrz, bude lepšie. 🙂
Možno sa mu

mirkava
30. apr 2022

@michaelan92 je to pravdepodobne nočný des.... mali sme to, do dvoch rokov sme sa nevyspali... v noci každé dve hodiny hore a vreskot ..... nedal sa utíšiť ani priblížiť som sa k nemu nemohla