Zlý spánok 9 mesačného bábätka
Ahojte, mali ste niekedy problém s tým, že vás často bábätko budilo v noci? Moja maličká bola zvyknutá na čičíkanie a potom hojdanie. Zrazu jej to vadilo a teraz zaspinká bez toho len potrebuje aby som pri nej bola. Lenže tak pekne spávala asi 3 dni. Teraz už akoby nevedela dobre spinkať. Budí sa zo sna plačom, vstane aj 4/5x za noc a tak, že sa posadí a plače, mrnčí. Proste musím ju odznova uspávať. Nieže by som bola lenivá, lenže ja už som tiež vyčerpaná a sama doktorka mi povedala, že 9 mesačné bábätká by sa mali zobudiť v noci len raz. Aj to na hlad. Moja zaspinká o 19tej, a prvý krát sa zobudí o polnoci a potom je každú hodinu skoro hore a ju kojím 😐 Furt sa prehadzuje, nevie si nájsť miesto. Neviete ako by som jej mohla pomôcť? 😔
Nas syn ma 3 roky a 8 mesiacov. Prespanych noci spocitam na prstoch jednej ruky.... Skusali sme vsetko....vymenit izby, otacat postielku....vsetko....pripadala som si s manzelom ako sialena.... Po case sme sa zmierili s tym, ze proste sa v noci budi.... Dobra noc je 4-5x zobudeny a placuci...a totalna kriza je aj 10-12x... Je to zdravy a vesely chlapcek, rozumny.... Co uz...snad sa raz dockame pokojnych noci.... Vela sil prajem.

No a nasa mala sa budi tolko krat,ze to radsej uz ani nepocitam😂