Značka oblečenia pre štíhle bábätko

erikape24
2. sep 2022

Akú značku oblečenia kupujete pre štíhle bábätká? Syn má 10 mesiacov, štíhly a dlhý trup, mám problém zohnať mu normálne body. Najviac mu sedí Lindex, ale ten má do 68 zavinovacie body (teraz nosí 68 a ešte dlho bude). Obliekanie je ako boj s tigrom :D Skúsila som sinsay, to sa ešte dalo, len tá kvalita. C&A sa volajako ťažko navlieka, ale možno skúsim vacsie číslo. Poraďte ešte niečo...

camelie12
2. sep 2022

My mame tiez chudych chlapcov obidvoch a najlepsie im sedi tiez Lindex. Od velkosti 92 vratane je na kratasoch a teplakoch taka regulacna gumicka s gombikmi na upravenie velkosti. To je vyborne. Kratasy sa daju nosit kludne aj 2-3 sezony 🙂
Body a tricka kupujem skoro iba Lindex presne kvoli tomu super strihu (dlhsi a uzsi) a tiez ten prijemny elasticky material.
Lindex mava aj zlavy (aj teraz maju -20 percent) aj vypredaje mavaju. Alebo na bazaroch potom este sa daju zohnat fajn veci.
Z mojich skusenosti FF ma siroke tricka aj body, tak isto aj Zara a Lupilu.

Skuste este HM, tie su mozno take z tych uzsich 🙂

sandra151
2. sep 2022

Podla mňa H&M je na štíhlejšie detičky

matkahelka
2. sep 2022

@erikape24 ja mam tiez taku stihlejsiu slecnu, kupujem v c&a (krasne tie bodynka drzia tvar a neroztahaju sa okolo krku), reserved a gate. pepco a sinsay bodynka som dostala, v zivote by som to nekupila. po 2 praniach som nimi utierala vonkajsie parapety na dome, boli roztahane do kazdej strany.

simona20201309
2. sep 2022

HM je na stihlejsie? Na všetkých nohaviciach sme museli presit gumičky a tričká v.86 sú jej dobre dodnes - nosí už 98. Ma štandardnú výšku na jej vek, a nie je ani extra chudá. Ma 12kg a 2,5r.
Skôr lindex jej celkom sedí. Takže tiež si nechám poradiť, kde ešte sa dá nakúpiť užší strih 🙂

simona20201309
2. sep 2022

@erikape24 určite budeš spokojná so značkou japi, keď ešte ide o také malé babo. (Japitex) a mayoral. Body a tričká som kupovala výlučne od nich. A ešte som si spomenula na littlepeople, len uz to s cenami riadne prehnali....

erikape24
autor
2. sep 2022

Lindex by bol najlepší, nemám problém si priplatiť, ani kúpiť nosené, lebo tá kvalita je úplne super. Zavinovacie už nechcem, ale 74 bude ešte veľká. :( musím počkať kým dorastie a určite sa vrátim k lindexu.

Spodok ešte viem zohnať. Odporúčam leginy Kuniboo z kauflandu. Kvalita prekvapivo dobrá. 🙂

H&M som kupovala nedávno. To by ešte šlo, ale tiež si treba dať pozor na kvalitu. Jedny body úplne super, druhé po prvom praní rozťahané.

Reserved ešte skúsim. Gate má aj bábätkovské? Prvýkrát počujem. Mrknem. Kvalita je aká?

gabi63
2. sep 2022

Ja urcite odporucam Petit bateau. Je fakt uzke, neodstava. A aj po x praniach drzi. Za mna naj body pre stihle babatka.

iwwca22
2. sep 2022

@erikape24 skus aj značku name it (predavaju na about you). Bodycka odtiaľ co mam sú také úzke a dlhé.
Pre porovnanie prva foto v lavo lindex v pravo name it. Druha foto zhora lindex, v strede HM a dole name it.

lady_hurts
2. sep 2022

@matkahelka a ako sedí veľkosť z c&a, prosím ? Ešte som odtiaľ nenakupovala a tiež mám štíhlejšieho. Netreba o číslo väčšie?

erikape24
autor
2. sep 2022

Dievčatá, ste super. Vďaka za inšpiráciu. Pomohli ste, niečo určite vyberiem. 🙂

jexica
2. sep 2022

skus reserved ten je tiez dost uzky aspon tie babatkovske veci

petamich
2. sep 2022

@erikape24 podla mna Lindex, HM a Next je tiez trosku uzsie a CA tiez ale minimalne o cislo vacsie kupujem

@lady_hurts aj o dve 🙂 tricka som malemu co nosi 86 kupila 92 a je v nich ako hurka, bodycka 92 su mu napr. dobre

ritalein
2. sep 2022

@erikape24 ahoj, tiez mozem odporucit reserved na stihlejsie deti, nas bol v bodikoch odtial ako hurka 🤦‍♀️🙈😂 a zase musim povedat, ze co som objednala body zo sinsay boli kvalitnejsie ako, co sme dostali z H&M. Cize fakt vela zalezi od kusu. Dokonca aj z kauflandu boli celkom fajn,ale tiez len niektore.

nevenka
2. sep 2022

@iwwca22 toto je dobreee...my mame tiez spagetku, nema ani 10 kil, stihlunky, 20 mesacny. Podedil po starsom bratovi, aj sesterka mi dala par veci, ale to vsetko na nom visi, hole pliecka, tieto Name It skusime 🙂

matkahelka
2. sep 2022

@lady_hurts c&a sedi uplne presne
@petamich tvoj maly nie je stihly, tvoja skusenost nie je relevantna 😉

lady_hurts
2. sep 2022

@matkahelka , @petamich ďakujem za skúsenosti, no idem teda objednať, majú teraz celkom pekné veci 🙂 prinajhoršom vyreklamujem ak by mu nesadlo 🙂

camelie12
2. sep 2022

@iwwca22, tie body od Name it vyzeraju (a asi aj su) naozaj uzsie ako lindexove. Len ja mam skusenost, ze body, ktore nemaju cvocky pri krku na zapinanie, ale len taku "ohnutu latku" tie lemy, tak zvyknu padat z pliec dietatu aj tak. A ma stale hole plecia. Ze ten uzsi strih to nezachrani. Teda aspon u nasich chlapcov to tak bolo. Tak som kupovala takmer vylucne Lindex body, tie im sedeli uplne najlepsie, maju krasne vzory a este sa potom daju aj dobre predat po noseni.

Ale kazdy ma asi ine skusenosti 😉 To je len moj pohlad.

camelie12
2. sep 2022

@erikape24, mam skusenost, ze tie ohnute horne lemy na body, zvyknu padat dietatu z pliec dole.
Radsej hladajte body s cvockami pri krku. Ked budu aj trochu sirsie, to nevadi. Ale tie cvocky budu pekne drzat body na tele, nespadnu.
Vacsina body ma tie ohnute lemy praveze a to nechapem vyrobcov, lebo maloktoremu dietatu to dobre drzi na pleciach.

Cvocky pri krku maju body z Pepca (ale tie su dost katastrofa), z Lindexu (za mna najlepsie) a este aj z HM z organickej bavlny (tie su fajn).

Tak popozerajte 🙂

iwwca22
2. sep 2022

@camelie12 ano tam kde sú cvocky to je lepsie ja som len pre príklad dala foto tých ktoré mam, ale aj Name it maju s cvockami pri krku. A zatiaľ sú to najuzsie body ake som videla. Co sa týka ďalšieho predaja jednoznačne top je lindex.

iwwca22
2. sep 2022

@nevenka skus ja som s nimi spokojná. Keď je akcia tak sa dajú kúpiť 3 eura za kus.

banalu
2. sep 2022

Skus aj tchibo. Svokra kupila malej 5ksove balenie a su super, uzke a dlhe. 74/80 velkost nosila mala od 68, v zime, kedze maju dlhy rukav. Teraz som ich vytiahla a stale este do nich moze pekne dorast, s vynosi este teraz. Prala/susila som ich v susicke non stop a nenatiahli sa ani nezrazili.
A cisto body ma uzke aj HM.

petamich
2. sep 2022

@matkahelka maly je dlhy 🙂 on je cely velky/dlhy akurat nohy ma baculate ale ano nie je "lahky slizik" ale niektore veci mu vyslovene nesedia, tak to mam uz odskusane - vacsinu bodycok potrebujeme uzsie dlhsie, lebo ma dlhy trup a preto nam nesedi napr. Mayoral, F&F a pod.

callisia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
callisia
2. sep 2022

@erikape24 celkom fajn sú aj carter's. Aj cena priaznivá ak chceš vyskúšať. Tiež mám chudého chlapca len on už od veľkosti 74 nosí lindex body.

matkahelka
2. sep 2022

@petamich nemyslela som to v zlom, len som niekde zachytila, ze si pisala, ze je velky papkac a je to na nom vidno

kikulienkadd
2. sep 2022

Ahoj,mne sa pre štíhleho chlapca páčilo nakupovať v sergent major, ale je to francúzska móda,veľkosti sú ako keby menšie. Kupovala som o rok väčšie ako bol jeho vek. Sú naozaj krásne, kvalitné, teraz "dedí" aj mladší syn.

petamich
2. sep 2022

@matkahelka ano ano 🙂 ved ja viem, ze nie v zlom, na obdobie papkania teraz s laskou spominame 😵‍💫

matkahelka
2. sep 2022

@petamich lebo? prestal jest? to sa da? nestras! ja sa vsade chvalim, ze moja mala by zjedla aj krkodila, keby bol dobre rozmixovany. a fandim si, ze jej taketo srotovanie vydrzi aspon do puberty

sonava
2. sep 2022

@erikape24 za mňa tiež lindex,h&m a name it, lindex ma na niektorych nohaviciach sťahovanie v páse co je super

erikape24
autor
3. sep 2022

Jaaj baby, ďakujem. Celkom sa mi pozdáva name it, reserved a tchibo, možno skúsim z každého niečo. Viete mi ešte poradiť aké sú tieto značky veľkostne? Malému by teraz mala sedieť 80.

Inak ten lindex je šialený - syna ešte stále navlečiem do 62 :D Nosí to od 3. mesiaca. Ja sa 74 asi tak skoro nedočkám 🙄