Zúfalá matka 6 mesačného náročného bábätka
Ahojte. Ani neviem kde začať. Mam syna, 6 mesačného. Mam pocit, ze uz to nezvládam. Maly je strašne náročný. Stále plače, mrnčí, ničím ho neviem zabaviť, v noci nespí, cez den nechce spať. Som psychicky aj fyzicky na dne. Dnes som uz na neho vrieskala ako zmyslov zbavená, nech prestane plakať. Chory nie je, podla pediatricky treba len vydržať, ze je asi náročné dieťa. Mam chut zjest lieky a navždy zaspať...predtým ako ma odsudite, skúste sa vžiť do toho ze som nespala uz ani nepamätám...a nema mi kto pomôcť, muz je cele dni v práci, rodičov mam ďaleko a svokrovcom ťahá na 80ku...
verim ti mas to tazke. existuje aj online poradna dusevneho zdravia ipcko.sk mozno skus
nie si v tom sama.bola tu kocka ktorej babo nonstop plakalo a ona nespala roky. schytala z toho diagnozu. postarajte sa o seba . skus aj na mamila.sk napisat. pripadne eva kiedronova pripadne prosimspinkej.cz
Drž sa. Bola som na tom rovnako. Malý, predčasne narodeny, asi cítil že sme spolu neboli hneď od začiatku. Preto potreboval stále utvrdzovanie sa, že keď zaspí mama nezmizne 🙂 prešlo to až vtedy, keď som sa ja upokojila, tri krát do týždňa som ho dávala kocikovat sestre na dve hodiny a tie hodiny som prespala. Trebalo by nájsť kamošku alebo trebárs si "adoptovať" akčnú babku ktora by trošku pomohla
ako si na tom??

Ešte raz ďakujem všetkým za odpovede, rady a povzbudivé slová. Budem sa snažiť ako najlepšie viem, aj manžela viac zapojiť a tiez určite skúsim osloviť študentku na kocikovanie. Verte, že čo sa spánku a plaču týka, skúšala som možné, aj nemožné.