icon

Zvláštne správanie dvojročnej dcérky

siska1313
2. apr 2018

Dobrý večer, maminky. Chcem vás pekne poprosiť o radu, ak s tým mal niekto problém. Mám dve detičky, 4r a 2r. Obe dievčatá. A práve s tou menšou 2rocnou máme asi týždeň problém. Pred týždňom išla večer normálne spinkat. Okolo polnoci sa zobudila a normálne povedala: maminka, je tu mucha, zabi ju. Prehľadala som všetko, nič som nenašla. Postupne začala vrieskat, že sú všade chrobaciky, aby som ich dala preč. Stále akoby sa pred niečím uhybala. Toto robila asi dve hodiny, už som bola na nervy a išla som zobudiť muža (spal v detskej,lebo bol chorý). Tiež si s ňou nevedel dať rady. Aj v iných izbách videla vsade chrobaciky. Chcela telku, hrať sa, len nie spať. Zaspala total vyčerpaná v obývačke na gauči o pol šiestej ráno. Odvtedy stále hovorí o chrobacikoch, boji sa ísť spať. Cez deň je v pohode, v inej izbe nemá problém, len do spalne odmieta vstúpiť sama. V noci ju musím držať za ruky. Stále si pozerá ručičky, či tam nemá chrobaciky. Vidím, že sa niečoho strašne bojí. Viete poradiť, čo s tým? Ďakujem za každú odpoveď.Stále si potam nie sú chrobacikyciky. Vidím, že sa niečoho strašne b

llnnaa123
3. apr 2018

Nam sa to tiez par krat stalo, vrieskala ze po nej lezu pavuky aj sa trepala branila kopala akoby naozaj. Asi 2 hodiny to trvalo. Strasny zazitok. Asi 2 noci po sebe potom este par krat. Ale cez den to moc neriesila myslim. Ja myslim ze sa jej to snivalo, A myslim si ze ten akoze sprej by mohol pomoct. U nas to preslo same.dcerka celkovo robievala v noci dost cirkusy, takze sme boli zvyknuti ale toto bolo ine,uplna panika.

mtdk
Autor odpoveď zmazal
dadulala
3. apr 2018

niečo take mala moja sesternica, ked mala podobny vek ako tvoja dcerka, len vsade boli hady.Trvalo to co viem z rozpravania babky asi dva roky.Zacalo to z nicoho nic a tak aj skoncilo.Ale vraj ten hystericky krik v noci bol strasny a nepomahalo nic. Ja by som dala byt vysvätit byt a urobila so zapalkami dcerke tzv." z očí " .U mna to funguje pri hroznej bolesti hlavy. Tiez je mozne, ze je dcerka senzibilna na rozne druhy energii, ak byvate v dome po niekom, alebo byte, skuste zistit co sa v tej izbe stalo.A asi by som ju dala na nejaku dobu spat inde.Drzim palce nech to cim skor zvladnete.

siska1313
autor
3. apr 2018

@dadulala ďakujem krásne. Ste všetky zlaté, že ste si našli čas napísať. Doma som našla trojkralovu svätenu vodu a trojkralovu kriedu. Urobila som krížik na všetkých dverách a oknách a pokropila svätenou vodou. Ale asi zájdem za kňazom, budem pokojnejšia. Ešte raz veľké ďakujem.

erickatt
3. apr 2018

@siska1313 kamarátka je dospela a tak sa boji pavúkov, ze keď sa jej snívalo musel muž prehľadať izbu v noci... chudatko drobec, jaa by som sa tiež bála. Vysvetenie si urobila dobre. Sprej proti nim je super napad.

ikaza
3. apr 2018

@siska1313 ... ak by nepomohli tie kriziky na dverách a svatena voda a ani pan farar, tak skus nieco "praktickejsie", co by dcerku upokojilo .... môj syncek sa tiez bal, nevedel mi presne vysvetlit coho, myslim si, ze asi duchov ☹ Nestacilo mu vysvetlovanie, ze sa ich nemusi bat, nepomahalo, ze PREDSA NEEXISTUJU, pomohlo az to, ze som zavolala známeho (ktorého syn nepoznal) a pochodil nam po byte laserovym metrom, posvetielkoval od kraja po kraj, maly sa pozeral a potom som mu vysvetlila, ze sme dali okolo celého domu geomagneticke pole, ktore je nepriepustne a cez toto geomagneticke pole sa nic a nik nedostane, nic na svete cez to neprejde.Tomu uveril a to ho presvedcilo 😀

siska1313
autor
3. apr 2018

@ikaza suuuuper nápad, ďakujem👍

veronika9797
3. apr 2018

@siska1313
Ja suhlasim s @maria1678 dost sledujem.tieto veci a snazim sa ich pochopit...ale nevenujem sa tomu prakticky, som len pozorovatel...urcite vnima nieco v tej spalni co my nie...tteba tam knaza alebo skutocneho senzibila..ten viciti alebo uvidi o co ide....

ikaza
3. apr 2018

@siska1313 v jeho hlavicke muselo byt to "geomagneticke pole" nieco mimoriadne ucinne 😀

silwinkakukiova
30. apr 2018

Ahojte mam teraz tazky pripad mam 5 rocnu dceru ako chodi do skolky a pohode. Lenze mali sme ext piatelom vsud skuska prespanim a zacala sa pocikavat sa skolke a ma ju kazdy neparny tyzne a parny tyzne to ze piatok pred skolkou 15:30 do nedele 6:30 ako dojde domou a nic mi nehovori furt je nervozna a uplakana je a stredu ze 15:30 pred skolkou a svtok rano polocne rodičia zoberu dieta do skolky cice ona sa vzdy vyhovara vzdy stredu a piatok tedy ked ju ma on ze nejdem do skolky boli ma brucho a vsimla som stredu ked ju ma on hovorim ze je skolka a pojdes tatovi a pocikala sa skolke. Uz mi v noci nevie za spavat Ja si uz neviem Co si mam mislet uz

janka2501
1. máj 2018

@silwinkakukiova na malu posobi rozchod,Treba s nou ist k psychologicke pod ktoru spada skolka. Ja som mala to iste okrem pocikavania. ,dcerka mala 7 ked som sa rozvadzala s ex. A bola som s nou a dostala ju s toho stavu,teraz ma pomaly 16r a chodi tam znova,koli otcovi.

silwinkakukiova
1. máj 2018

@janka2501 neni voli tomu ze je nanu vela ze skolka a tak

silwinkakukiova
1. máj 2018

@silwinkakukiova ona vie ze ma ist do skolky a vyhovara sa nejdem do skolky boli ma brucho tedy ked ju ma on.

janka2501
1. máj 2018

To nieje zo skolky,ona sa boji ze pride o otca,preto tie vymysli. Treba to riesit,je este dost mala nato aby sa vedela sama vysooriadat s rozchodom jej rodicov. A nasledne novy partneri vstupili do jej zivota

silwinkakukiova
1. máj 2018

@janka2501 deti Tam kolko chodia? Vase?

janka2501
1. máj 2018

Podla toho v akom su stave.

silwinkakukiova
1. máj 2018

@janka2501 a to je v problem lebo vzdy pride od neho ze je nervozna nechce hovorit KDE bola unawena je a rano nechce stavat do skolky

silwinkakukiova
1. máj 2018

@silwinkakukiova a v noci mi nevie spat furt ze o Pol 12 1rano

janka2501
1. máj 2018

Nechava ju dlho hore, spavat u neho chodi zrejme o 23.30h,potom ma malo spanku, ale pocikavanie je dost na psychyku. To treba hned riesit. A hlavne sa porozpravat s jej otcom o tom co s nou robi a kde chodia.

silwinkakukiova
1. máj 2018

@janka2501 sak snim otcom sa neda poriadne rozpravat sa snim lebo on ma furt nieco proti mne. Raz mi zobral malu bez mojho dovolenia malu z skolky bez toho aby som vedela mala sa vyhovara vzdy stredu a piatok ze nejde do skolky boli ma brucho.

janka2501
1. máj 2018

Tak ist k tej psychologicke a ona to s malej dostane co jej je.

silwinkakukiova
1. máj 2018

@janka2501 a vy si Co mislite?

veroni_21
1. máj 2018

@siska1313 Ja by som tieto veci nebrala na ľahkú váhu. Mám známu ktorej malá sa začala zo sna budiť, kričať a stále ukazovala na strop a snažila sa dať niekoho dolu. Nevedeli si rady, bola hysterická stále kričala aby jej pomohli. Nevedeli komu majú pomôcť. Až skontaktovala XY ľudí čo čistili byt atď., nepomáhalo. Až prišla "jedna pani" čo povedala že malá vidí tú ženu čo sa tu obesila. Presne v tej izbe nad jej posteľou. Tak si to zisťovali od predchádzajúcich majiteľov a tak aj bolo. Takže takéto veci u detí by som nebrala na ľahkú váhu. Ako všetci vieme tak deti vidia veci čo "my" žiaľ Bohu alebo bohužiaľ nie. Taktiež sa vedia rozprávať s anjelmi ale to je tá krajšia stránka tohto...

ankare
1. máj 2018

Mne sa niekedy tiež snívajú take živé sny, že ozaj chrobaky vidim, pritom tam nie su. Maličká si nevymysla, chudinka.
A raz ešte v podnájme sme bývali na 1.p. a popod parapetu nám chodili do bytu veľké čierne chrobaky. A raz v noci ten chrobak bol na mojom vankusi. Odvtedy sa mi často a intenzivne snívalo s chrobakmi, mala som dlho ešte nočné mory.

siska1313
autor
1. máj 2018

@veroni_21 ďakujem za reakciu, tiež to neberiem na ľahkú váhu. Odvtedy sa to trochu zlepšilo, cez deň tam ide aj sama, večer len ak sa tam svieti, potme nie. Stále pozerá do jedného rohu, keď zaspava. Neplače, nič nevraví, len tam pozerá. Pred nami tam nikto nebýval, ide vlastne o nadstavbu svokrovho domu, ktorú realizoval muž. Ale celkovo to nie je podľa mňa dobrý dom, nebýva sa mi tu dobre, necítim sa tu v pohode. A úprimne, ak náhodou muž večer nie je doma, bojím sa tam aj ja. Už aby sme dostavali vlastné a odišli odtiaľto. Zaujímavé, že druhej dcérke nevadí nič.

veroni_21
1. máj 2018

@siska1313 A už ste skúšali niekoho kontaktovať? Poprípade dať dom "vyčistiť"?

ankare
1. máj 2018

@siska1313 ak Ti môžem poradiť... nakontaktuj sa na @jansticka, ona vidí i na dialku, či niečo nie je u Vás.

siska1313
autor
1. máj 2018

@veroni_21 mali sme tu jedného pána, ktorý pozeral geopatogenne zóny. Kúpili sme aj rusicku, najskôr sme malu pocit, že pomohla, ale na toto nezaberá. Neviem, koho osloviť, kňaza? Či?

siska1313
autor
1. máj 2018

@ankare ďakujem, máš osobnú skúsenosť?

ankare
1. máj 2018

@siska1313 áno, mám osobnú skúsenosť. 😉