1,5 ročné dieťa ľúbi babku viac ako mamu
Boli. Strasne to boli. Vsetko je ok. Moj maly ma 1,5 roka. Ked babku nevidi, tak je mamickin chlapcek, ale akonahle zbada babku, ja pre neho prestavam existovat. Moze byt zdravy, chory, vesely, smutny .. stale babka babka a babka. Zmeni sa to vibec niekedy? Preco je taky? Stale som s nim ja. Ale mam pocit ze keby som od neho odisla aj na tyzden vobec by som mu nechybala. Cim to je? Lubi babku viac ako vlastnu matku? Kde som spravila chybu? Som z toho strasne sklamana.
Nemyslim si, ze to je tak, zeby babku viac lubil. Jednoducho s tebou je stale a ked pride babka, tak je z nej cely besny. U nas je to tiez tak. Mrnusek ked zbada deda, tak mna uplne ignoruje. Nic si z toho nerob, to ho prejde a tes sa, ze ma taky dobry vztah s babkou 😉
Ahojte mamičky ja mam s tým tiež velke problémy s mužom sa rozvádzame a mame 3 malé detičky su to chlapci 6,5 a ten najmenší ma 2 a manžel mi robi len naschváli deti chodia ku nemu ale on býva zo svokrou a uz neviem ze co robit kupuju im drahe hracky a tak a oni nechcu ist potom kumne dnes jak som bola po nich tak plakali jak o život ze nejdu poradte mi co mam robit som zo všetkého uz zničená a manžel si aj natočil toho najstaršieho že ako plakal v čom robim chybu?nevie mi niekto poradiť?

aj my mame taky problem. Byvame s mojou mamou. Kedze ho od mala rozmaznava a zastava nazor, ze stari rodicia su na rozmaznavanie, tak ho tak aj vychovava. Ked ja zakricim, pohromzim, nedovolim, hned by utekal k babke, ona dovoli a ja som za netvora (ja si to myslim). Uz som mala pokusy sa s mamou o tom rozpravat, ze kedze byvame spolu, nemoze sa iba hrat a blaznit, ze musi aj ona vychovavat, stat si za svojim a neustupovat. No vidim, ze to nefunguje.
Bolo obdobie, ked to bolo naozaj tazke. Ked s placom isiel spat so mnou, lebo on chce babku. Ked iba babka mohla krmit, obliekat, prechadzkovat. Ale uz ma 4roky. chodi do skolky, ma aj ine zaujmy, nesme iba doma. A zmenilo sa to.
Ale na druhej strane som rada, ze sa s nim pohra, niekedy naozaj nevladzeme, a sme radi ked sa o neho ma kto postarat. Ked som bola v nemocnici (opakovane) a mm chodil do prace, boli sme radi , ze mame babku.
Takze vsetko ma dve strany. Niekedy ziarlim, inokedy potrebujem 🙂
Teraz sa stahujeme, uvidime ake to bude. Uz teraz vidim, ze si budu velmi chybat. obaja navzajom. Ale som rada ze ked budem potrebovat, tak ho viem nechat u babky na prazdniny, a bude o neho postarane. A potom doma si ho dam do laty 😉