icon

1,5 ročný syn cez deň nespí, večer zle zaspáva. Čo robiť?

kaciatko1909
17. jan 2012

co mam robit?moj syn vely den nespi beha lieta a som rada ak vecer zaspi o22hod,ja uplne zunovana a on??culy,,,,nechapem,

katy1979
•
17. jan 2012

nic dievca mas doma chlapa. vybehat vybehat a este raz vybehat. reklamacie bohuzial nikde neprijmaju. ked bude vacsi bud ho to prejde a ked nie tak jedine na sport.
Ak mu nahodou davas sladkosti vysadit vsetko kde je cukor

annaopialova
•
17. jan 2012

ahoj su deti co maju energie ze by ju mohly rozdavat nic sa stym neda urobit jednoducho je zivy

lenkahrubsova
•
17. jan 2012

treba mu to vysvetlit,,ze musi ist spinkat lebo ho bude boliet hlavicka.Moja mala je taka ista,vydrzi byt neskutocne ziva.Ked jej poviem,ze ideme spinkat tak vzdy s placom.Ale lahnem si vedla nej a citam jej rozpravky az kym nezaspi.Deticky musia spinkat poobede lebo ich mozocek to vsetko nestiha a neskor mozu nastat nejake problemi.Treba trvat na svojom.Nekricat,skor vysvetlovat a vysvetlovat aby nebral spanok ako trest.vela stastia

magali
•
17. jan 2012

nas maly je taky, ze sa nevie sam ulozit, keby som ho nedala spat na obed, tak on melie az kym neodpadne, takze pre jeho a nase dobro ho stale uspavam na rukach aj ked ma 15 mesiacov, verim ze coskoro pochopi ze si ma lahnut a zatvorit ocka, ale vidim ze sa mu to este neda vysvetlit, takze musim vydrzat, ale uz je pekne nauceny, na obed uz si sam vypyta cumlik a pyta sa na ruky, vtedy viem ze sa ide spinkat a vecer dostane mliecko a do 5 minut zaspi pocas toho ako pochodujeme po spalni.. podla mna je zle nechavat deti dlho hore, oni nevedia ze je cas ist spat, ty mu musis urcit rezim, skus si s nim lahnut kazdy vecer, ci poobede a mozno sa nauci, a asi ho fakt treba co najviac unavit a hlavne ziadne sladkosti a sladene napoje