11 mesačná papá žmolky
Dcéra si je zmolky z gatí, keď ma medzi prstami od ponoziek,hocičo najde na zemi dá do ust, nemôže sa jej niečo stať? Nie vždy sa to dá ustriehnut
U nás mala papa a cmúľa zmolky od prvého roka a teraz bude mat 4 za pár dni a drzi ju to stále , večer jej vždy musím zmolky až z vlasov vyberať🙄🤣🤷🏼♀️
@marianarem 😅🤦😄🤣 som sa pobavila, že išiel rýchlo zachraňovať smeti 🤣 zlatý 🤭👶
@marianarem 😂😂😂
Moja jedla piesok na kila a zije..
Urcite sa jej nic nestane. Neboj, bude jest aj ovela horsie veci.
Inac, cim viac na to budes upozornovat, tak to moze potom zacat robit pravidelne.
Presne 🙂 Tiež je to aj pre mňa úsmevné, že išiel smeti zachraňovať 🙂 Sranda, čo si tie deti takto zakódujú, že je to v poriadku 🙂 A ani žmolky a nič podobné im nevadí 🙂
Neboj, nič sa jej nestane. Drz sa!
Ďakujem vám, trochu ste ma ukludnili ja mam s toho takú paniku keď zbadám ze to ma v ústach aby sa jej niečo nestalo s črevami alebo tak, ale vidím, že je to asi "normálne".

Nedavno som tu pisala v nejakej diskusii, ja ked som isla vysavat, tak moj maly isiel rychlo este zachranovat smeti a popchal si do pusinky 🙂 Dal si to ust kazdy vlas co nasiel, smeti, prachove chumace chodil sparat z takych miest, co som ani nevedela, ze mame 🙂 Preslo to okolo roku a pol, zda sa, ze sa mu nic nestalo.