icon

18 mesačná dcérka auká pri prebalovaní a rozťahovaní nožičiek

izabel30
2. aug 2021

Ahojte maminy, prosim vas neviete mi poradit, co by to mohlo byt? Moja 18-mesacna dcerka au-ka pri prebalovani, pri kupani si nechce sadnut do vane, ked si chce na mna sadnut obkrocmo, tak au-ka a stiahne nozicky. Neviem, co si mam o tom mysliet. Boli sme na bicykloch a rozmyslali sme s manzelom, ci ju nemoze boliet spodok z tej sedacky na bicykel, ale neviem nezda sa mi taka nepohodlna. Ak mate nejake skusenosti, alebo nazor, co by to mohlo byt, tak piste prosim, dakujem.

leuska15leuska15
2. aug 2021

@izabel30 ako dlho to trvá?

petulka2021
2. aug 2021

No zrejme ju musí niečo bolieť 👀👀 pár dni si to odsleduj a ak to nebude ustupovať asi treba ísť k lekárke

andrejka1974
2. aug 2021

Urcite vyhladaj lekara aby to nemala nahodou zapal klbu mozu ju nozky z toho bolet alebo svalovicu

jarmila2010
2. aug 2021

a pozerala si,ci nema dolu cervene..zapalene vo vnutri?

sim_simonka
3. aug 2021

No podľa mna to kľudne môže byt z bicykla. Ale tak záleží aj ako dlho to už trvá

izabel30
autor
3. aug 2021

@jarmila2010 ano, pozerala tam to vyzera vsetko v poriadku. Nevidim, ani zapal, ani ziadny vytok, myslim, ze to bude skor nieco vonkajsie.. no pockam este par dni a snad to prejde.

izabel30
autor
3. aug 2021

@leuska15leuska15 ono to zacala asi pred tyzdnom, len za par dni to preslo, potom sme sli zase na bicykel a hned v ten den zacala aukat.. len tomu trochu nerozumiem, lebo na tych sedackach su take podsedaky makke..