2 dni riedka stolica u 1,5 ročnej. Čo s tým? Je a pije bez problémov
@helena1994 Pokiaľ sa stav nezhorší, alebo nebude pretrvávať niekoľko dní, netreba robiť nič.
Len dbať na dostatok tekutín.
Moja malá teraz mala.Bola som aj u lekárky, lebo zuby jej vysli týždeň predtým a to mala aj teplotu.Urobila stery, nakezala dávať hylak 3x10 kvapiek a dietu.Babany, nastrúhané jabĺčka, ryžu, zemiaky, ryžové chlebíky.Mala zakázané jesť mäso, vajíčka a hlavne mliečne výrobky.Namuesto umelého mlieka som hej robila ryžový odvar a hnačka prešla.
Nas drobec to mal tiez tak pri zuboch. Ziadna zmena v apetite, ci v kvalite spanku, bez teploty, len zrazu z nicoho nic taka riedka stolica, ze ako chudacik zatlacil, okamzite to letelo z plienky von zo vsetkych stran. Akonahle sa zubok prerezal, riedka stolica ustupila.
@zuzkavladko tiež som myslela na zúbky.. Pozerala som jej a dosť to tam ma napuchnute :/ ďakujem za radu dúfam ze to prejde
@gir tiež aj pije aj papa pekne dobrá nálada všetko ok len tá stolica je taka aká je :(

U mojich to takto bolo keď išli zúbky,teplota žiadna, jedlo a pitie v pohode, len hnačka. Tiež tak 2-3 dni.