icon

2-dňový novorodenec nemočí.

zdenkakelemanova
12. mar 2020

Cavte baby 10.3 ráno sa mi narodil synček
Zatiaľ je všetko v poriadku
Akurát som si všimla ze malý mi necika po narodení cikal ale od včera rána do dnes ešte nič
Je to normálne alebo budú z toho nejaké problémy

katarinka1990
12. mar 2020

@zdenkakelemanova a pije mlieko? Kontaktuj svoju doktorku.

silvi300
12. mar 2020

@zdenkakelemanova Treba zavolať k pediatričke a to čím skôr.

zuzkavladko
12. mar 2020

ak necika, tak to je problem....volaj doktorke

zdenkakelemanova
autor
12. mar 2020

@katarinka1990 pije dosť my sme ešte na šestonedeli dnes ráno som im to povedala no vraj že mu mam dávať pit

kvietocek05
12. mar 2020

Musi cikat, nie je možné aby od včera necikal. Pozor na to.

hipuska
12. mar 2020

@zdenkakelemanova niektoré plienky sajú riadne, že nová mamička si nemusí všimnúť. Nechaj ho holeho, popr.mu daj látkovú a uvidíš

zafir01
12. mar 2020

@hipuska pampers majú taký žltý pásik.. Ten sa pri aj menšom ciknuti začne sfarbovat. Je to výborná pomôcka, pretože keď si aj len cvrkne aspoň časť oasika zmodrie. Určite by som volala lekárku. Si tam pod dohľadom. My sme museli nahlasovať ak nevolal už po 4 hodinach, kedy sme prebalovali

lenkakravcova
12. mar 2020

@zdenkakelemanova Pripadne necika vtedy keď I kaka? Môj malý prvé týždne kakal viac krát denne 5-6*, a vždy s tým aj trochu cikal. Nebolo to ale veľmi vidno (ako je to všetko riedke).

oslo1
12. mar 2020

Co si pamatam, tak mi porodna hovorila:
1 den jedna plienka
2 den 2 plienky
3 den 3 plienky
4 den 4 plienky
A potom sa to rozbehne

https://www.verywellfamily.com/breastfeeding-an...

belbel
12. mar 2020

musí cikat, pediatricka sa ma často pýtala aj na približný počet mokrych plienok, ak sme konzultovali niečo, alebo pri preventivkach, poukazuje to na dehydratácia.... Určite volaj lekárke.

rumkolka
12. mar 2020

Mne tak necikal,aj som im to v porodnici hovorila a kaslali na to. V den prepustenia k nam domov prisla nasa pediatricka a sa zhrozila ze ho prepustili dehydrovaneho.
Ako vies ze pije dost? Dojcis?

andreal1
12. mar 2020

Ahoj si na sestonedeli trvaj na tom nech to pozru poriesia. Pripadne nech ti vysvetlia preco je to normalne ak necika.

andreal1
12. mar 2020

Ak dojcis nech ti skontroluju prisatie , ty kus si ti vyteka kolostrum.

bazarica
12. mar 2020

@zdenkakelemanova držím palce nech začne cikať, určite to musia sledovať a riešiť. Môj nekakal a nebolo to dobré 🙁

bubibu
12. mar 2020

Ak dojcis musí sa ti rozbehnúť mliecko a začne cikat postupne uvidis. Aj mne cikal maly za vyše dva dni dvakrát. No ako sa rozbehlo mliecko už to islo

qetka
12. mar 2020

@zdenkakelemanova predpokladam, ze si este v nemocnici. takze to rano na vizite ries s detskou lekarkou 🤦‍♀️