23 mesačná dcérka sa odrazu bojí
Dobrý deň chcela by som poradiť… Mám 23 mes. dcérku s ex priateľom k nemu chodí na vykendy z dôvodu že ja chodím do práce… ja mám nového priateľa s ktorým nemala absolútne žiadny problém až raz keď prišla od ex priateľa… otočila sa o 360 stupňov a vždy keď je v blízkosti môjho priateľa tak buď hovorí že sa bojí alebo len plače a lepí sa na mňa… na nikoho iného tak nereaguje len naňho som z toho zúfalá… vedeli by ste mi niektorá mamička poradiť čo s tým ??? 🙂 Ďakujem
Ahoj , bud ju ex plasi ze je zlý alebo niečo, alebo je tu ešte ta možnosť, že ma mala už pomotanu psychiku a chce pokope proste ocka a mamku a toho uja vedľa mamky nechce, mali sme to tak tiež.
P. S. : Ak sa niekto otoči o 360 stupňov ,je na tom istom mieste.
Veľa trpezlivosti prajem
@tehotna40 a ako ste to riešili lebo momentálne už je to tak že keď je sama dajme tomu vo vedľajšej izbe… tak je s ním a smejú sa ale zbadá mna a len začne plakať ale tak neznesiteľne a začne má trhať škriabať a lepiť sa na mna a ja už som bezradná
@xaraxxz 100% áno
@lucialulalu to je presne to, ona ti chce ukázať ze s touto situáciou nesúhlasí. U nás to po čase prešlo, ale preto ze nám bol malý zverený. Ale doteraz, keď príde jeho mama na návštevu ma potrebu mi ukázať ze som "niečo menej" ,aj to postupne prechádza. Skúste ju niekam zobrat, spoločne s priateľom robte s nou veci ktoré ma rada, aby pochopila ze toto ,čo sa medzi vami deje, nieje nič zlé. A určite bývalému vysvetliť, že pred deťmi sa take veci neriešia, keď si on nájde partnerku, či sa mu bude páčiť taka situácia, aká je teraz u vás.
@lucialulalu tu nejde o tvojho partnera ako človeka, nejde o to ze by ho dcéra nemala rada, tu ide o to ze on jej "berie otca" ,poprípade aj tvoju pozornosť.

@lucialulalu Dobry vecer, keďže ide o dieťa, moze to byt aj iba momentálny stav bez príčiny. Moja dcérka sa vždy rada kúpala a zrazu pri kúpaní strasne revala, ako o život. Kupala som ju iba ja a nikdy sa nic nestalo, co by ju mohlo vystrašiť. No revala tak, ze som si hocikedy myslela, keby ju kúpal aj niekto iný, ze ju topil pod vodou alebo co. Tak hystericky plakala. Po case to ale prestalo. Ja sa snažím tým iba povedat, ze to nemusí nic znamenať. Netlačíte na ňu, priateľ nech si drzi odstup a nech čaká kedy ona vyhľadá jeho osobu. Ak máte velmi zlý pocit, tak psychologicka?