icon

28 mesačné dieťa s plienkou

26. aug 2020

Ahojte, syn sikovny vyrecny a rozumny vobec nespolupracuje pri odplienkovani.
Kakat do nocnika ano, sam sa vypyta, cikanie vobec nic.
Riesit to zobrat plienku a proste nedat?
Uz odteraz dokym sa nenauci?
(Okrem noci)
Alebo skusat sem tam a sem tam este dat?
Radikalnejsie alebo postupne?
Zatial sme v stave precikam slipky a som spokojny.
Vysvetlujem do nemoty.
Po stiahnut slipiek necika.
Nevie sa asi uvolnit.
Skusat v sede?

lenuliatko84
•
26. aug 2020

Ja skm nedala, a ked sa pocikal do slipkov nechala som ho v tom chvilku,za par dni sa uz pytal

jabuducanevesta
•
26. aug 2020

ja v zime odplienkovavala, mal len slipky teplaky a kazdych 10-15 min sme prezliekali,,,styri dni sme mu hucali do hlavy, nesli vonku, bo by dostal plienku a po styroch dnoch sam sa pytal v slipkoch na nocnicek a nebol problem

martinals
•
26. aug 2020

Trvalo nám to 2mesiace,boli sme na tom podobne. Jednoducho som nedala plienku, prezliekala som fakt každých 15min,bolo aj tak, že som prezliekla a do minúty zase.Kratku dobu som nechala v mokrom aby pochopili rozdiel suché /mokré. Bol to ťažký boj ale baby sa naučili. Pevné nervy

kreata
•
23. jan 2021

Postupne. Nechaj ho. Vysvetli, ale netlac. Postupne pochopí. 28 mesiacov je ešte úplne normálny vek na to, aby mu to nemuselo dôjsť.

lucia147852
•
23. jan 2021

Ešte neni zrelý. Toto je vec nervovej sústavy. Moja sa odplienkovala až po 3 narideninach bez nehody sama a hneď aj na noc. Dovtedy každý pokus zlyhal.

letfenixa
•
23. jan 2021

Ja som stále stále stále vysvetľovala,plienku mal. Odplienkovany bol mesiac pred 3.narodeninami, ale komplet deň-noc.