icon

3,5 mesačné dieťa má plytký spánok

kukuricka1
12. sep 2017

Maminy skusim sa spytat u vas,ci s tym nemate skusenosti. Mala ma 3,5 mesiaca ale okrem prvych par tyzdnov ma velmi plytky spanok..zaspi sice v naruci pri kojeni,v posteli na prsku ci v nosici,veeelmi vynimocne v kociku ale spi len po pol hodinkach..akykolvek pokus o prenesenie,ulozenie,pohnutie ju prebudi,po tej pol hodke sa zacne budit a sibrinkovat rukami co ju zobudi uplne..neviem preco tak bojuje tymi ruckami..zazili ste to niektora?

narayan
•
12. sep 2017

zažili, skús ju viazať do ulitky, alebo perinky, presne preto, aby nešibrinkovala rúčkami a nebudila sa nato 😉

eribel
•
12. sep 2017

Je tu o tom vela tem a je nas tu vela mamiciek s polhodinovymi babatkami 🙂 Pozri napr. skupinu Mam narocne dieta .... Ona je proste taka, nebude asi spachtoska, ale vynimka potvrdzuje pravidlo, tak ti prajem, aby ste boli tou vynimkou vy.....

deti95060810
•
12. sep 2017

moje dieťa tiež šibrinkovalo rúčkami....Po určitom čase to prešlo....a k tomu spánku - zažila som, viem čo to je , náročné obdobie....aj keď moje deti v kočíku spali bez problémov - na prechádzke.

emi16
•
12. sep 2017

Je to obdobie, kt. prejde
Bude to trvat par mesiacov a skonci ako ine obdobia dietatka.
Ano zda sa to narocne a unavne
Ale budu este narocnejsie a unavnejsie obdobia
Moje obe mali toto obdobie
Ale poznam mamicku co jej dietatko spalo len od 20.00 do 01.00. Chronicka nespavost
A to je narocne

sipopa
•
13. sep 2017

pozri si tie temy co ti tu pisali baby a skus ju aj zabalit do perinky tak aby nerozhadzovala rucickami, mozno to trosku pomoze 🙂