icon

30 minútový spánok

29. jan 2022

Prosím vás len pre info, tie čo ste mali tiež dieťatko ktoré spalo po 30 minut ste ako často dávali spinkat?ked bolo unavene alebo po akom časovom rozpätí?

lylyjana
29. jan 2022

Bolo by fajn, keby ste napisali aj vek dietata. Ale ak ma 30min spanky, najskor ma zlu asosiaciu pri zaspavani a nevie spajat spankove cykly

autor
29. jan 2022

@lylyjana ma 3 mesiace

evica17
29. jan 2022

Tak vtedy vydrzal tak cca 2 hodinky hore

linda117
29. jan 2022

Ja som pri trojmesacnom babatku nedodrziavala ziadny rezim okrem vecernych ritualov -kupanie atd. Vzdy ked som videla ze je unavene islo buvat🙂

dskjhfdlkdjhl
29. jan 2022

Mam jedno take dieta, v takomto veku mala cez den 3x20 minutovy spanok, viac ani omylom. Celkovo bola nespavec, mozno to suviselo s refluxom, ale asi nielen s tym. Ked zacala rozpravat, tak sme sa dozvedeli, ze spanok je nudaaa. Odkedy je v puberte, tak sa to upravilo😉

simsalabim
29. jan 2022

Moja starsia tak spavala od narodenia a nebolo sily, co by ju prinutila spat dlhsie. Spavala 4x30min denne, potom 3x, 2x, 1x a v roku a pol uz vobec. Len v noci. Mimochodom, v noci spala vzdy dobre, od 6 mesiacov prespala noc. No ani tu noc namala extra dlhy spanok, max tak 8-9 hodin. Tiez si to dospala v puberte 😅

ivangeline
29. jan 2022

Po 30min...ho nechaj max 15min dole a inac na ruky/nosic a uspi znova. Potom by malo spat dlhsie. 🙂