30 minútový spánok
Prosím vás len pre info, tie čo ste mali tiež dieťatko ktoré spalo po 30 minut ste ako často dávali spinkat?ked bolo unavene alebo po akom časovom rozpätí?
@lylyjana ma 3 mesiace
Tak vtedy vydrzal tak cca 2 hodinky hore
Ja som pri trojmesacnom babatku nedodrziavala ziadny rezim okrem vecernych ritualov -kupanie atd. Vzdy ked som videla ze je unavene islo buvat🙂
Mam jedno take dieta, v takomto veku mala cez den 3x20 minutovy spanok, viac ani omylom. Celkovo bola nespavec, mozno to suviselo s refluxom, ale asi nielen s tym. Ked zacala rozpravat, tak sme sa dozvedeli, ze spanok je nudaaa. Odkedy je v puberte, tak sa to upravilo😉
Moja starsia tak spavala od narodenia a nebolo sily, co by ju prinutila spat dlhsie. Spavala 4x30min denne, potom 3x, 2x, 1x a v roku a pol uz vobec. Len v noci. Mimochodom, v noci spala vzdy dobre, od 6 mesiacov prespala noc. No ani tu noc namala extra dlhy spanok, max tak 8-9 hodin. Tiez si to dospala v puberte 😅
Po 30min...ho nechaj max 15min dole a inac na ruky/nosic a uspi znova. Potom by malo spat dlhsie. 🙂

Bolo by fajn, keby ste napisali aj vek dietata. Ale ak ma 30min spanky, najskor ma zlu asosiaciu pri zaspavani a nevie spajat spankove cykly