4 mesačné dieťa nechce byť v kočíku
Ahojte maminky.... pomoooooc... moj takmer štvormesačný drobec úplne odmieta byť v kočíku. Trvá to pár dní...ani predtým kočík nejako nemusel, ale pár minút poplačkal a potom zaspal a teraz je to extrém, lebo plače až kým sa nezačne zadúšať a kašlať... to ho musím vybrať, počičíkať... a potom keď ho dám do kočiara nazad, tak je asi desať sekund kľud a začne ďaľšie sólo... začínam byť z toho na nervy a nemôžem sa pohnúť od domu. Nemáte s tým niektorá skúsenosť? nemenila som mu ani oblečenie, je v tom istom fusaku, chladnejšie nieje, nieje chorý, dala som ho do kočíka riadne vymordovaného, najedeného, odgrgnutého...príde mi to akoby bol zvedavý... lebo pár krát som ho musela z kočíka vybrať a počičíkať a možno zistil, že okolo je čo pokukať 🙂... neviem no... heeeelp!
@balazica26 no vidim,ze nie som sama. Presnej podobe mam to iste. Pokial ine deticky vonku pekne spinkaju tak ja tlacim pred sebou prazny kociar, lebo maly ma najradsej byt v satke. Domnievam sa,ze ho asi pali zaha alebo ho z casu na cas morduje reflux - tak mu je lezat neprijemne. A tiez bude na tom nieco, ze uz viac a viac sa zaujimaju o okolie preto aj lezanie v uzavretejsom kociary odmietaju 😖
@balazica26 Aj my sme to mali, kocik sme predali ked maly nemal ani pol roka 😀 😀 😀 nosila som ho v babysatke, a bolo po problemoch 🙂 neskor ked zacal behat, mali sme golfac, obcas sme ho vyuzili 🙂
@balazica26 nieje velmi naobliekany?? pripadne ho skus dat na brusko,,alebo ak mava reflux tak trochu zvysit chrbatik...
alebo ako pises ze je zvedavy a asi chce pozerat okolo tak ked mu zvysis chrbat tak mu aj sklop budu aby co najviac videl-teda pokial neprsi/nesnezi 😉 alebo skus rovno sportovu cast
@zuzikkaa nemám pocit, že by bol veľmi naobliekaný... alebo že by bol inak oblečený ako býval... na brušku nevydrží....reflux nemáme, ale skúsim trošku zvýšiť chrbátik a dať dole striešku...uvidíme...
@danu
@azarijka
@kvietocek7
@kukucg Ďakujem vám babule... vyskúšame ešte nejaké finty... dúfam že je to len nejaké blbé obdobie a prehrmí to... na čerstvý vzduch treba chodiť a zase aby som ho na rukách nosila... má 8 kilo, aj keď len 4 mesiace zachvilku...

https://www.modrykonik.sk/forum/podpora-dietata-v-rozvoji/ako-riesit-problem-dietata-odmietajuceho-kocik/
a tusim este viac tem tu je o "nechceni v kociku" 😉 😉 😉