icon

5 mesačné bábo zle spí, prehadzuje sa a budí sa

babulka82
16. sep 2013

mam babatko ktore v noci velmi zle spinka,budi sa často ,potom sa dožauje prsnika,zobudi sa nevie nevie zaspat ,dava sa na bruško potom sa nevie prehodit naspät.Spi max.hodinku v klude a potom mrnči,hra sa a pozera,Už som zufala ,zobudim sa na každe jeho zamrnkanie ale ked si nevšimam po chvili začne plač.Neviem či je aj vhodne ho takto často krmit aj v noci,je dost velky.Ručky zviazat nechce,sice ho to ukludni ale aj tak sa po hodine zobudi.Cez je to to iste.

linda20111
•
16. sep 2013

@babulka82 ahoj, aj moj to robil odkedy sa vedel otocit na brusko - podla mna to robil preto ze sa nevedel rozhodnut v akej polohe ma spat 🙂 ja som mu mliecko davala 2x pocas noci, ale za kazdym prebudenim som mu dala caj - trochu si cucol, ukludnil sa, dala som mu cumlik a spinkal dalej. ked nechcel caj, tak som dala len cumlik. potom to preslo same ani neviem ako.. teraz sa zobudi 2x v noci, raz pije caj a raz mlieko. Dnes sa stalo ze sa zobudil len rano pred 6tou vypil mlieko a uz spat nechcel 🙂 takze prespal celu noc 🙂 myslim si ze babatka menia svoje spravanie, papanie, spinkanie a kakanie po par tyzdnoch, preto treba len vydrzat aj ked viem ze to je pre teba tazke.

lucia006
•
16. sep 2013

Moj nespi dobre od narodenia,kazdy ma ukludnoval ,ze sa to upravi stale bde lepsie ked bude starsi a starsi ,a ma skoro 11mes,a je to so spankom stale horsie a horsie 😒 nespim uz ani hodinu vkuse 😒