5-ročná dcérka už skoro rok nemá obedný spánok
Ahojte mamicky potrebujem sa poradit ohlado 5 rocnej dcerky..uz je to takmer rok co nemame obedny spanok ona bola vzdy take zivsie dieta len posledny mesiac zvykne obcas okolo tretej sa sama prezliect do pyzama a pytat sa spat ( teda ked je doma a nie v skolke) co predtym nezvykla robit, neviem ci to robi z nudy alebo co sa deje ..potom ked jej vymyslim nejaku aktivitu alebo ako minule k nam akurat vtedy prisla suseda s dievcatkom v jej veku tak zrazu uz netrebalo spat a isla sa hrat ..je pravda ze vecer chodi spat neskoro niekedy aj o desiatej zaspi..ale neviem mam strach ze co sa deje..teraz pred chvilou tiez ze ide spat ze je trosku unavena ale zapocula v televizii ze ide jej oblubena rozpravka tak dobehla do obyvacky..pytam sa ci je ešte unavena tak ze uz nie..😢
Podla mna len vymysla, nudi sa, mozno si potrebuje len na chvilku odduchnut, mozno napodobnuje rezim zo skolky. Vobec by som to nebrala vazne a nerobila z toho problem. Deti bezne uz od 2 rokov na obed nespia, tebe vydrzala pekne dlho
@zorkahorka neviem no asi to fakt len vymysla lebo ako pisem ked zapocula ze ide jej rozpravka v TV alebo ked som povedala ze jej pride kamaratka tak zrazu unavena uz nebola
tak nu nevhaj a uvidis ci naozaj zaspi.Mozno aj to bude tym ze neskoro chodi soat vecer,isto ju skor dsvaj spat,do 20 nech je v posteli
@elmivelmi len s ňou je problém že skôr nezaspi aj teraz som ju poslala ,o ôsmej a ,3x prišla že nechcr ešte spinkať..že chce rozprávky
a kedy vstava rano?Mme deti pekne zaspia bcera o 20,alw zasa oni uz i 6 su hore
Ale možno zistila že nejaka jej kamaratka spáva poobede tak to chce aj ina vyskúšať 🙂
@nataly420 tak podla mna bude unavena aj,ma menej spanku,preto ten obed.Inak susedy syn soaval v skolke aj ako 5r,moje od 3,5r nie.Ale zasa my mame iny rezim,vstavali od 4-5 a vecer aj o 19 uz drichmali.Takze my to tak mame od narodenia,ze skoro hore ale zato aj skoro vecer a teraz je to na nezaplatenie.Skus si s nou lahnut,nevh vie ze vserci spite,aj muz álebo ak bie ze vy pozerate alebo ste hore bude vymyslat.

5 ročná by ešte mala spať? nemyslíš vážne...