icon

5-týždňovú dcéru pri kojení balím do plienky, môže jej to ublížiť?

smejko25
28. nov 2019

Ahojte, svoju malu (5tyzdnov) kojím tak že si ju zabalim do latkovej plienky ako “mumiu” 😁 Robim to preto lebo kym sa prisaje zacne rozhadzovat ručičkami načo sa začne zlostit 🙂 Potom ked sa ukludní tak druhou ručičkou si pri kojeni doškrabe tvár (nechtiky striháme ale aj tak🤷‍♀️)
Moja otázka znie môžem malej nejako ubližit takýmto balením pri dalšom vývine ? 🙂 Ďakujem

nika82
28. nov 2019

nie neublizi jej to

nikpa
28. nov 2019

@smejko25 tak pokiaľ ju tam volako krkolomne nezmotavas a máš ju tak len pri kojeni nemá jej co ublížiť. Keď sa pri tom pokojne kŕmi, nemôže jej byť zle 🙂

henka123123
28. nov 2019

Rob jak je tebe najlepsie..ja som naleho davala spat do perinky alr na kojenie mi bolo lepsie ho vybrat zas..nevedela som ho prisat v perinke..mam moc velke prsia

erikad82
29. nov 2019

Keď som svoje deti kojila,tak všetkým 3 som musela rúčky zabaliť do takej tenšej perinky lebo tiež šermovali a šermovali kým sa prisali a bolo to takto pohodlnejšie aj pre mňa. Aj na noc som im dlho musela rúčky dávať tak do perinky,lebo sa nimi budili. Nič sa tvojej malinkej nestane neboj 🙂 Len si musíš ty zistiť ako sa ti bude najlepšie kojiť,či v plienke alebo perinke....

ketty251
29. nov 2019

Vôbec neublíži.