icon

6 mesačná si zakrýva hlavu všetkým, čo nájde

tjaden
6. feb 2015

Ahoj, vždy keď som malú nechala na pár sekund holú, napr. ak som šla po pyžamko zakryla som ju dečkou a povedala som jej skry sa ty holiganica! má 6mes posledné 2mes si stále dečku dáva na hlavu, nohy ma odkryté deku má na hlave ruky od seba a tak leží, robí to len ak odídem z izby ak sa vrátim a spýtam sa jej kde je občas si ju dá dole a smeje sa ale väčšinou si ju ďalej nechá na hlave, raz si tak stiahla perinu až bola celá červená tak pri nej nemôžem nechať nič čo si môže dať na hlavu lebo sa bojím, že sa zadusí, našťastie keď spí je to naopak stále sa len vykopuje, myslela som si, že to robí ak je unavená ale väčšinou je práveže vyspatá, robili to vaše deti? dnes kým som šla pre plienku dala si na hlavu svoje tepláčiky...

6 mesačná si zakrýva hlavu všetkým, čo nájde
siska53
6. feb 2015

@tjaden jasne,hrali sme sa na schovavacku a on to potom zacal robit sam. No mam k dispozicii pmienku,maximamne deku (tenku).a bola som pri nom. Ked spal,nerobil to,lebo to bol jeho sposob hry.

andreasiskova3
6. feb 2015

To deti robia bežne, aj moje to robili všetky. Čo im prišlo pod ruku to mali na hlave.

tjaden
autor
6. feb 2015

pred chvílou si dala na hlavu bábiku 🙂

laura0107
6. feb 2015

Moja to tiez robi..a este akoby aj zadrzala dych..ale mam pocit ze ju to bavi,preto to robi 🙂))

trulinka
9. feb 2015

Aj nas maly 7 mesacny to robi. On tak aj zaspava, aj teraz lezi v postielke, deka na hlave a nozky trcia 🙂.

jolly84
9. feb 2015

@tjaden jasné, už má dva roky a robí to stale, si myslia, že ich nevidíme, ked si zakryju oči 🙂

vanesa777
13. feb 2015

Aj nasa 10 mesacna kocka sa uz sama hra na skryvacku. Raz som jej to ukazala, odvtedy sa sryva za zaclonu, pod krabicu, pod a za vsetko kde sa da. Ked bola mensia davala som jej na spinkanie pansku vreckovku, cely cas ju mala na tvari, bola tenucka ale aj tak som ju chodila stale kuk. Dnes ked spinka rada je zo vsetkych stran hlavky oblozena, ma sice spotene vlasky ale stale si najde polohu, kde sa dotyka vankusa, deky, perinky, hracky .... 🙂

pat_mat_minnie
13. feb 2015

Moja dcerka si otvori zasuvku na komode, povybera synove boxerky, natiahne na hlavu a tak pobehuje.Alebo si okolo krku zavesi moje podprsenky alebo si dava na hlavu vsetky ciapky, ktore v byte najde.Dietatka to robia, nevidim v tom nic cudne, no vazne treba davat pozor, aby si na hlavicku nenatiahli nieco, co by ich mohlo udusit(nedajboze sacok ci igelitku a pod.).Treba byt v strehu.