icon

6 mesačné dieťa stále plače

simona123nina
27. máj 2021

Mamičky mala ma 6 mes v kuse len plače kéd ju kojím kope nožičkami bruško nebolí pekne kaka ja už nevládzem nemám len ju musím sa aj druhým deťom venovať pomôžte mi

timetotime
27. máj 2021

mozno len potrebuje len tvoju pritomnost, mozno jej idu prve zuby. nosic alebo satku si neskusala?

simona123nina
autor
27. máj 2021

@timetotime no zuby jej idú mame už 6 ale stále v kuse len plače stále len zuby by jej šli nie neskúšala už keď ju aj pestujem plače 😢😢

nevenka
27. máj 2021

Nas ma 5 mesiacov a ked kope nohami a place, tak to znamena, ze ma dost, alebo si potrebuje odgrgnut a pokracovat v papani alebo ho boli brusko, ze mu nejde puknut. On aj prdka, aj kaka, ale brusko ho boli tiez. Nemas ako vediet, ci ju neboli, len tipujes. A dalsia vec - ZUBY. Nas uz ma 2 a odkedy mu idu zuby, aj to papanie je kadejake.
Ja ked uz neviem, co, tak chytim rektalnu rurku a dost pomoze takto vypustit vetry. Moze to byt kombinacia vsetkeho. U nas je aj take, ked takto sa poriadne na 1x nenapapa, tak potom papa po troskach kazdu chvilku a z toho ho zase boli brusko a tak dokola.
Zazili sme ale s dcerkou este horsie, do roka a pol ju bolievalo brusko, behali po vysetreniach a na nic sa neprislo, len ze jej "kolika" trvala rok a dalsi pol rok sa to zlepsovalo 😣...no ale vyrastla z toho...
Takze skus to castejsie odgrgnutie aj popri kojeni a znova prilozit, rurku alebo rascovy cajik, aspon par lyziciek (nas to velmi nechce 🙂), gel na zubky a nosit v nosici. A nam zabera odputat pozornost aj spievanim, napriklad.

nevenka
27. máj 2021

@simona123nina 6 zubov v 6 mesiacoch? To fakt? Nasa mala prve 2 v 4 mesiacoch, to je pravda, dalsie dva do 6 mesiacov a potom chvilku klud. Akoze fakt vela naraz, chuda.

timetotime
27. máj 2021

@simona123nina skus geliky na zubky, mozno ju to naozaj boli, niektore deti su viac citlive na bolest

simona123nina
autor
27. máj 2021

@nevenka áno dozadu 2 dni mala aj horúčky aj hnacky