icon

6 mesačné dieťa v noci nespinká

zubrienka77
26. mar 2012

POradte mi nieco nespinkame uz tri mesiace zacala som aj kazdy vecer ho kupat a davat spat v jednu hodinu no nic nepomaha som od 12 hore do 4 rano poradte mi nieco ..... 😒

xlucia
26. mar 2012

@zubrienka77 vydrzat , nenervovat, vecer daj neskor trochu spat. a to nocne hranie len pri slabom svetle a skracovat postupne. ziadne hracky ktore vydavaju zvuky, byt max. po tichu. chvilku potrva kym si noc otoci spravne. mala som to so starsim, ine nepomahalo

katuska169
26. mar 2012

nejdu mu nahodou zubky tedy lubia deti v noci nespat

zubrienka77
autor
26. mar 2012

@xlucia dakujem ako on sa naucil prevracat na brusko a tak tuto noc som sa zobudila a nasla v pravy cas lebo lezal na tvaricke na hlavnicke celu noc som ho tichucko pozorovala hral sa z cumlikom alebo bol na brusku 😒 nemohla som ani zaspat az ked som videla ze sa stale toci a zacina byt nervozny tak potom na jednej strane na druhej a potom konecne zaspinkal 🙂

zubrienka77
autor
26. mar 2012

@katuska169 zubky mame uz vonku tyzden tak neviem

katuska169
26. mar 2012

a nejdu mu dalsie mojej malej idu vsetky naraz ale zato spime vyborne 🙂

natalitimk
26. mar 2012

ja som to mala pri prvom synovi.Chodili sme sa hrať do obyvačky aby manžel mohol spať.treba len vydržať nam to prešlo same asi po mesiaci.

zubrienka77
autor
26. mar 2012

dakujem 🙂 vsetkym aspon viem ze nie som sama 😉

hajanka
26. mar 2012

ja by som odporucala ziadne hranie 🙂 ziadne svietenie, ziadne hracky, ziadne hlasy, rozpravanie, prenasanie do obyvacky a pod., inak si zvykne prave na to a bude to kazdu noc ocakavat, kym neplace nechat ho v postielke, kym sam opat nezaspi, ak uz bude nervozny ponuknut mu napr. cumlik, ulozit, prikryt... pripadne ho vziat k sebe, ale nerozpravat (mozes napr. hmkat alebo oblubenu pesnicku, alebo uspavanku), nezazinat svetlo, neponukat hracky. Zakazdym ked budes musiet podist k nemu, tak ho ulozit, prikryt, "dat spinkat", opakovat podla potreby. A vela trpezlivost 🙂

lutia
26. mar 2012

@zubrienka77 ja suhlasim s
@hajanka ...mne sa tiez vecer budil (aj ked to nebolo casto) ale nechavala som zazate tlmene svetlo aby sa nebal...a nakoniec som zistila ze ked ho necham zazane tak sa hral a pozoroval okolie....tak som zhasla a kedze neplakal tak som to zacala praktikovat ze aj ked je hore tak nezazinat a len pocuvat...