icon

6 mesačný syn nechce papať umelé mlieko

lenulka276
28. júl 2017

Ahojte mamicky ...moj syncek ma 6 mesiacov a par dni ...ide o to ze od uk.4 mesiaca davam prikrmy..tie papa pekne..ale problem je ze rano mi nechce papat UM ...mrnka si ,dam mu flasku on ju ak tal nevypije...rychlo potom zarabam kasu a tu spapa...alebo..je mozne ze 6 hod od jedenia nemoze byt este hladny?v noci pije pekne mliecko o polnoci a o 3 cca..aj vecer pree spanim si da..ale na olovrant len zas nejakych 50ml len..

denisa098
•
28. júl 2017

Mozno mu to staci,skus mu sat najprv kasu a potom mlieko.Ak aj rano vypije len 50,tak asi nema chut,ked vravis ze o tretej vypije.Po siestich mesiacoch uz iba mliecko nezasyti,tak moze pytat kasu miesto mlieka,lebo by bol hladny.

bona7
•
28. júl 2017

Moj 6,5 mesacny syn tiez nechce mlieko ako sme zacali davat prikrmy, v noci 2x vypije max. 80ml a to je vsetko, cez den do neho mlieko nedostanem, uz som skusila aj zmenit, ale to vobec nechcel.

lenulka276
autor
•
28. júl 2017

@bona7 aky mate teda jedalnicek na cely den?

lenulka276
autor
•
28. júl 2017

@denisa098 ale v noci pekne papa 2 -3 x po 150ml aj vecer pred spanim len rano mu nejak nesmakuje

denisa098
•
28. júl 2017

Ved prave,mozno si zaumienil,ze on bude rano papusenkat kasu a nebude sa zaoberat nejakym mliekom ked uz si v noci popil.Ono to moze byt aj len take obdobie baby,ked m deticky papaju,piju a prospievaju tak by som to ranne mliecko neriesila.Daj kasu ked chce,je to to iste,len hustejsie.A potom par hltov na zapitie.

bona7
•
28. júl 2017

Ranajky kasa mliecna, obed masovo,-zelen. Prikrm, olovrant mlieko, do ktoreho zamiesam trochu piskotovej kase, avsak zje iba po lyzicke, alebo puding, nakolko nema rad ziadne ovocie, ani surove, ani vyzivy, vecera kasa mliecna a v noci dvakrat mlieko, ako som uz vyssie spominala. Do obedov mu vacsinou, ked su so zemiakmi primisavam aj mlieko, takto nejak fungujeme.

bona7
•
28. júl 2017

Este som chcela povedat, ze takyo to trva viac ako mesiac, mlicki mu ponukam ajcastejsie, ale odmieta.

jankadr
•
28. júl 2017

@bona7 ja dojcim,ale na moj vkus ma mlieka dost a ked mu nechuti ovocie,dala by som na olovrant to co mal na obed zeleninovy alebo.masovo-zeleninovy prikrm.alebo dat mu to na veceru.pokial teda nedavas instatne kase,ale robis domace.a v kasi by nezjedol ovocie?

bona7
•
28. júl 2017

Nie, uz som skusala, ale vobec nechcel, nic kde je ovvocie nezje, ale aj prvy syn bol taky "nepapaj", skoro nic nechcel, uz som skusala aj krupicu z riadneho mlieka, ani to mu nechuti a dokonca ani vodu z flase nepije, len lyzickou, tak snad sa raz "rozje"🙂

lenulka276
autor
•
28. júl 2017

@bona7 no mne ráno keď nechcel mlieko dávala som raňajky a desiata ovocie ...keď nechcel mlieko ako olvrsnt dala som kašu ..a čo sa týka tekutín vypije možno 50 čaju za deň ficime väčšinou na nurofenovej striekačke

jankadr
•
28. júl 2017

@bona7 taky bol aj moj prvy syn iba materske mlieko a potom jogurty.a ma 3,5 roka a nie je to velky jedak,ale ma oblubene jedla,ktore zje.a vsetko,co sa toci okolo mlieka a smotany