9 mesačný syn vstáva v noci každú hodinu
Ahojte mile mamicky.Moj syncek uz asi 5 mesiacov v noci sa budi asi kazdu hodinu.On spi ale stale mrnci.Mlieko velmi nechce,ani vodu a ani caj.Spi vedla mna v otvorenej postielke.Uz som ho skusala aj dat odgrgnut a nic.Stale to iste a tak nahlas mrnci ze mi budi starsiu dceru.Zazili ste nieco podobne?Mam nieco vyskusat alebo len musim pockat?Dakujem za vsetky nazory a odpovede 🙂 😉
@timea7 nikdy na rukách nebol zvyknutý zaspávať, a tak by som to aj chcela nechať, ale ked už na mna príde čisté zúfalstvo...
@lavinis no ja som sa akosi naucila spat aj ked mi pri hlave poskakuje cela postielke aj so synom 😉
@cervikpepik 🙂)) možno sa aj ja raz k tomu dopracujem, zatiaľ mám stále tendenciu ho kontrolovať.
@lavinis ja neriesim kym nereve,a to bolo aj horsie...ked mal asi pät mesiacov,robil v noci to,ze dvihol nohy do vzduchu a potom ich pustil,v spanku milionkrat za noc 🙂
@cervikpepik tak...náš má 5ty mesiac čoskoro, tak sa teším, čo vymyslí 😀
Nam pomohlo odstavenie od nocneho dojcenia a potom velmi aj to, ze sme s muzom spavali v inej izbe. Treba vyskusat. My sme pol roka spavali na matracoch v obyvacke, lebo tak lepsie a dlhsie spal.
@mima86 uz aj ja som rozmyslala,ci nevyskusame odist z izby,cize vravis,ze pomohlo....preco??rusili ste babätko niecim,manzel chrape?
@lavinis keby sa dalo,zabalim synado perinky ci by nespal lepsie,ma asi vela priestoru a to mu akosi vadi...skoda len,ze ma uz 11mesiacov 🙂taku perinku nezozeniem
@cervikpepik no nam pomohlo, vzdy som mala pocit, ze sa budi prave vtedy, ked sa prevraciame na posteli ( trochu nam to vrzga) a postielku som mala hned vedla postele. Ale najprv som ho odstavila v noci, to sme sa asi dve noci nevyspali a potom uz prespal skoro celu noc, ale par krat sa budil a hlavne skoro rano. Tak som navrhla, ze na jednu noc vyskusame mimo a spal rano o dve hodiny dlhsie. Tak sme tak uz ostali. Ale teraz ma 2a pol roka pomaly, ale stale sa stava, ze sa zobudi a pride k nam do postele. Ale uz nie kazdu noc a nie kazdu chvilku. My sme mavali vacsie problemy so spankom cez den, to som upravila prisnm rezimom. Trvalo to asi dva tyzdne, ked som trochu povolila.

@ivulienka991 môže to byť aj priveľa vnemov cez deň a jeho nervová sústava to nestíha spracovať. Teraz okolo Vianoc je toho veľa - výzdoba, všetko bliká, všade koledy, množstvo ľudí, stromček, petardy, darčeky....možno mu naozaj idú len zuby, neuč ho ale zaspávať na rukách, hladkaj ho, ale na ruky ho neber. Verím, že to prejde rýchlo.