icon

Adaptácia na MŠ

silvester3
29. aug 2018

Ahojte mamicky otazocku mam prosim nevysmejte ma🙂 Ako ste zvladli prvy nastup do skolky u prveho dietata?Ide o to ze sa staram o svoju princeznu od narodenia po jej 3r sama.Par krat sme vyskusali babicku ale skoncilo to tak ze sa mi hodila okolo krku a uz proste nechcela.Viem ze prve dni budu fajn ale co potom ked nadsenie opadne a zisti ze mami niet?A dalsia vec ako ste to znasali vy samotne?Ten fakt ze nebudete po blizku...neviete ci sa nieco nestalo.Proste ako citam clanky kotulaju sa mi slzy .Dakujem za povzbudive slova.

Strana
z3
eliska13
29. nov 2018

@anjika44 načo je dobré ráno sa dovoliť hrať?len si ho naučila hlúposť.rano sa má vycikať, umyť, najesť nie v strese a ísť za povinnosťami škôlka, škola
Mne to príde, že ty si sama robíš zle.Dieta, keď sa hrá nevníma čas a potom ho vytrhnes z hry.Tak mu daj autíčko, knižku...zapni rozpravku v tv, ktorá trvá toľko čo ste doma

anjika44
30. nov 2018

Ale väčšinou nemá problém prerušiť hru...a s tou plastelinou neviem, čo mu vtedy bolo.

anjika44
30. nov 2018

Lenže otázka znie takto: Čo má robiť, kým ja sa obliekam? Vtedy keď si zoberie nejakú hru, tak mu ju hneď mám vziať? Pohrá sa a ideme.

majka99999
30. nov 2018

@anjika44 Neviem, aku mas rannu rutinu, ale ja vstamem troska skor a umyjem si zuby, dam varit vodu na caj (alebo muz da), dam sa aspon ako tak do poriadku a chystam ranajky. Dam si kludne aj tricko a teplaky, aby to potom nebolo aj spodna bielizen a ponozky. Plus ja 2-3 dni robim z domu, takze v pohode odvediem deti aj tak do skolky. Vie sa obliect sam aspon trochu? Alebo sa naranajkuj troska skor a chod sa obliect. Ides do prace, kde musis byt ultra upravena? Mas muza, co je rano s vami? Malo informacii.

anjika44
3. dec 2018

Doma je ako utrhnuty z retaze, neposed9, spieva, skace...a v skolke vraj o nom ani takmer nevedia.

anjika44
7. dec 2018

Ešte jedna vec. Synovi v škôlke vraj jeden chlapec, ktorý je rovnako starý, stále hovorí, toto smieš, toto nesmieš, vraj mu odstrihol aj z vlasov na čele!!!! Mám kontaktovať rodičov toho chlapca alebo čo? Alebo sa spýtať ostatných rodičov, či aj ich deti sa na dotyčného sťažujú? Lebo ten drzáň, neber si motorku, nechoď do domčeka, hento tamto...už ma to začína srať.

Strana
z3