Aké mlieko mám dávať dieťaťu, ktoré odstavím od dojčenia?
Ahojte chcem sa vas popytať keby ze som ukončila dojčenie napr. V 6 mesiaci nie z vlastnej vôle čo sa dava ...um alebo kravske mala ma iba 4.mesiace no prikrmovat budem asi až od 5 este si niesom ista...Ďakujem
Určite UM, je vhodnejšie úpravene pre bábätka ako obyčajne mlieko, skús napr Hipp
@pribinak Keď to unas je tak Nutrilon tak bola zapcha , beba zvracanie az sme sa dostali do nem...a je teraz plne kojena no tak neviem.
@patricia81 ahojky môžem sa spýtať prečo vás Beba dostala do nemocnice? My papáme bebu ale mala z nej dosť grca... Nejeduje sa, neplače, bruško neboli len po papani ugrckava a neviem či mám zmeniť alebo je to ok...
@naty2020 ahoj prave pre to grckanie sme boli v nem. Koli beba sensitive stasne zvracala ako fontana asi az 5x co uz som sa bala ze bude dehydrovana ta preto sa bojim um...
@patricia81 ja som prisla o mlieko a malej davam asi mesiac hipp combiotik 1 ,tiez som sa toho dost bala ale nema absolutne ziadny problem,za nas urcite mozem odporucit hipp combiotik😊
My sme mali Bebu a hruza nonstop hnačka teraz máme už mesiac Sunar premium a mala je spokojna
@patricia81 Ahoj, takému maličkému kravské určite nie. Pokračovacie umelé mlieka podľa veku dieťaťa, prípadne podľa odporúčania lekárky. Niekedy treba vyskúšať viac druhov, kým nájdete to "svoje".

UM ...nám chutil Sunar