Ako a čím sledovať dieťa počas spánku mimo domu?
Budem sa vydávať a dieťa mi bude počas noci spať na izbe v hoteli kde bude zábava. Neviem však, čím ju "sledovať" počas noci. Prespí celú noc, no aj chcem ju sledovať, keby náhodou sa zobudí, aby som mohla prísť za ňou... Kameru s vysielačkou, ktorú mám doma mi tam signálom nedočiahne. nemáte nejaké skúsenosti, rady, tipy.. ako to zabezpečiť? človeka, čo by pri nej sedel je až úúúplne krajná a posledná možnosť. Vopred ďakujem
@xevulax to su krkavčie matky bez chrbtovej kosti 😠
polozila otazku...cakala odpoved a vy ju tu namiesto toho sudite a este k tomu posudzujete aka je matka???!!!...no uchvatne...
kazdy si zodpoveda za svoje rozhodnutia...ci spravne...ci nespravne....
Vy mile zienky, ktore tak odcudzujete kazdeho, kto uvazuje inak ako vy sa pozrite do vlastneho taniera.
Prajem Vam krasny den a zeny...hlavne s usmevom a nadhladom 😉
@joja35 prepac ja osobne mam tolerancie na rozdavanie,ale dieta nie je hracka. Je to zivy tvor,ktory nie je za seba zodpovedny, nevie celkom rozlisit co je spravne a co nie,nevie odhadnut mieru rizika,nevie predvidat co vsetko sa moze stat. Na to ma rodicov,ktori maju byt zodpovedni. To sa tu ma autorke poklonkovat a schvalovat jej taketo konanie?myslim ze vacsina jej tu napisala ze nie je problem zohnat opatrovatelku nech si ju zabezpeci. Vacsina tu nesudila ju ako matku ale jej konanie a to je sakra rozdiel.!
@joja35 A akú odpoveď zakladateľka čakala? Ja nie som nejaká útlocitná ani si nemusím predstavovať katastrofické scenáre ako požiar či únos. Úplne mi stačí keď si predstavím tú paniku ktorú dieťa prežíva keď sa prebudí v úplne neznámom prostredí samo, bez ľudí ktorí sú jeho svetom, nie je tam absolútne nikto........ Vo veku kedy ešte nevie racionálne zhodnotiť situáciu.
Doma nechávam deti v izbe ale už aj môj syn vie že keď sa ozve prídem. Toto dieťa sa ozve a je dosť možné že vďaka hudbe ho nebude nikto počuť ...... desivá predstava.....
Tiez sme pozvani na svadbu a mne je jasne--ze si ju neuzijem. Mame tiez moznost izby na poschodi-ale urcite ho tam nenecham. Budems nim-hoci i za cenu-ze manzel bude dole sam. Maly s inymi nebude...ale tebe odporucam urcite niekoho na strazenie.
To je teda napad,nechat same dieta na izbe,ani osemrocnu by som nenechala samu!!
@hruveop aplikácie, ktoré fungujú podobne ako babysitter..stačí mat 2 telefóny a v nich rovnaku aplikáciu, jeden mobil v izbe s druhý pri sebe. Ked sa dieťa ozve, tebe zvoní mobil a môžeš hneď vybehnúť za ním. Pozor však aby nespadlo z postele, treba zaistiť, toto by si počuť nemusela cez appku
ahoj, my sme teraz v poslednej dobe objavili baby monitor na mobil... moj mobil lezi niekde pri dietatku a mame ho nastaveny, ze ked zosnime nejaky zvuk, zavola na manzelov mobil. On ho ma na sebe na vibrovanie, aby ho citil. Naposledy sme to vyuzili ked bola maly chory. Mal hrozne silnu anginu a ja som nemohla spat pri nom v izbe, lebo kojim mimco, tak aby som to nechytila od neho, tak sme mali tyzden baby monitor na velmi citlivo, aby som mohla reagovat, keby sa nieco dialo. Jediny problem je, ze ked si ho nastavis malo citlivo, tak bude reagovat len na silny zvuk a naopak, ak zareaguje na jemne mrnkanie dietata, tak ti bude brat aj zvuky ine - napr. buchnutie alebo krik na chodbe.
Kazdopadne zabavu si uzijes s akymkolvek nezivym monitorom len napol.... najlepsie by bolo, keby ti pri dietatku niekto spal....

@stardust presne to iste ma napadlo o tom dievcatku. Cert nikdy nespi, deti nenaju byt same. Ja sa cudujem ze by mal.niekto na to odvahu,povahu a zaludok....