icon

Ako často má kakať 5-dňový novorodenec?

veto2
24. okt 2019

Ahojte prosim vas ako casto kakaju novorodenci napriklad 5 dnovy? Je normalne aj po kazdom jedeni? Papa umele mliecko zatial nemam materske mlieko. Dakujem

danulienka78
•
24. okt 2019

Moja kakala po každom jedení a niekedy ešte aj medzi jedeniami. Aj som jej dávala probiotika, ale aj tak stále kakala aj 6x za deň. Trvalo to tak 5 mesiacov.

pininka1
•
24. okt 2019

Po piatich dňoch nemáš žiadne mlieko? To už je dosť neskoro, treba stále prikladať, ale ozaj tak aby dieťa ťahalo poriadne. Ale k veci, moja kakala pri každom dojčení, alebo kŕmení, to sa neskôr upravi.

nikpa
•
24. okt 2019

@veto2 áno, teraz je to normálne že kaka po každom jedle

pribinak
•
24. okt 2019

Je to OK. Saci a vyprazdnovaci reflex su velmi prepojené. U dojčiat je uplne bezne, ze sa pri papani alebo tesne po nom pokakaju.

julianadrx
•
24. okt 2019

Ahoj, je to rôzne ale je to bežné, dcérka kakala stále po každom jedle a synček mal obdobie kedy kakal raz za 10 dní ... dojčený obaja a obe situácie boli v poriadku i keď som veru stresovala a konzultovala s lekárom

asia83
•
25. okt 2019

@pininka1 Mne sa spustilo až na 6. deň a vôbec som neprikladala, keďže som si myslela, že mlieko nemám. Dojčila som dva roky s dokrmovaním Sunarom.