icon

Ako dlho môže dieťatko chodiť?

gizenka
22. máj 2018

Je určená hranica kolo a ako dlho môže dieťatko ktoré sa učí chodiť chodiť?
Nechce obsediet karicke tak kráčame popri nej.

anetkahugo
•
22. máj 2018

Myslíš vodiť za ruky? To nie je chodenie. Dieťatko sa naučí chodiť aj samé bez pomoci. V prípade že obchádza nábytok tak ono vie samé koľko má chodiť. Vodenie za ruky nie vhodné z hľadiska správneho psychomotorickeho vývoja

gizenka
autor
•
22. máj 2018

Myslela som ako dlho môže chodiť samé na prechádzke lebo chodí už od deviatich a teraz má 14' keď.

medovka14
•
22. máj 2018

@gizenka pokiaľ sa mu chce a zvládne 🙂

pininka
•
23. máj 2018

Su deti ktore vedia od mala prejst cele vzdialenosti, ale mne pride vela ak taketo male deti chodia hodiny niekde na ture

miadi
•
23. máj 2018

14m moze chodit kolko chce a zvladne my sme kočik odvtedy napouživali na to nie je žiadna tabulka ani limit 😆

tiumen
•
23. máj 2018

No v káričke by som ani ja neobsedela 😂😂 skús použiť kočík - v ňom možno obsedí 😁

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
ankare
•
23. máj 2018

Koľko len chce 😉

sense
•
23. máj 2018

Ak chodi samo kolko chce a vladze...aj nasa uz veselo chodila ,a kocik mala len na spanie cez den

beky1813
•
23. máj 2018

To co je za otazka? Chces limitovat dieta v chodeni? Ved ho nechaj, nech si chodi kolko chce

gizenka
autor
•
23. máj 2018

Ďakujem vám dámy, vedela som to len nevesta mi nadávala že sme ho veľmi dlho nechala chodiť a z únavy nespinkal a ešte z dlhej chôdze sa mu krivi chrbtica. Čo sa mi zdalo nezmyselné.

siska53
•
23. máj 2018

@gizenka kolko zvladne,su deti,co su vyborni chodci a su take,vo len trochu alebo nechodia vobec.

montemotherone
•
23. máj 2018

@gizenka krivit chrbtica sa mu môže z toho, že začalo skoro chodiť. Je to dosť skoro a dosť reálne riziko 😕 Keď už chodí, môže chodiť koľko vládze. Dieťa vie kedy má dosť. Je to určite lepšia rehabilitácia, ako keby malo sedieť. Ak sa mu tá chrbtica naozaj kriví, treba s ním ísť za lekárom, na rehabilitáciu a potom poctivo cvičiť každý deň aj doma

viky8
•
23. máj 2018

Moja má 13m, chodiť začala v 10m už úplne sama a odvtedy sedí len keď je alebo sa kocikuje, inak je permanentne v pohybe. Tiež som uvažovala nad tým že či to pre ňu nie je veľa, no keby ju nožičky boleli Adi by si sadla 😀

moose_cree
•
25. máj 2018

keby ju boleli nožičky tak by si určite sadla