icon

Ako dlho potrvá, kým dieťa zabudne na cumlík?

20. jan 2024

Ahojte ako dlho trvá kým dieťa zabudne na cumel?
Boli sme s malym hospitalizovaný a dostal tam cumlík, kojí sa pekne keď sme prišli domov začal odmietať prsník. Pani laktačná poradkyňa povedala že problém kože byt v cumlíku. Ako dlho potrva kým na neho zabudne- cumlík chce len prsník nie. Keď je hladný place kým ku nedám cumlík. Malý ma skoro 4 mesiace

viestta
•
20. jan 2024

Take male dieta len par dni

tani777
•
20. jan 2024

To je taka odpoved,ze problem moze byt v cumliku..problem moze byt v hocicom..to by bolo treba vidiet komplexne..tiez som laktacna (nie z mamily) a takto..ak sa chces zbavit cumlika,vyhod vsetky co mas doma a na kazde pipnutie daj prsnik..ale..ak strasne place a upokoji ho cumel..skus mu dat ten cumel,nech sa trochu ukludni a prsnik ponuknut potom..zaklad je nepchat prsnik nasilu,aby si nevytvoril odpor voci nemu..ponukat prsnik skor ako zacne plakat..vystihnut chvilu,ked je spokojny (moze byt aj napapany,ze si myslis,ze by nevzal)..skusit sa s nim poprechadzat (kym je na/pri prsniku)..proste,nech ma prsnik spojeny s tym,ze je to prijemne,a nie,ze pri tom place..

autor
•
20. jan 2024

@tani777 presne ten mám pocit že neznáša už prsník- len ho vidí a reve. Asi som mu ho sprotivila. Jedol každé dve hodiny ako hodinky tak som v tom chcela pokračovať a nútila som mu prsník. Dudku som vyhodila a dopadla tak že ani nepapa ani sa neukludni

tani777
•
20. jan 2024

Nosis?skus 😊 alebo davat v polospanku-uhojdat,ukocikovat..a tak dat prsnik..koza na kozu si skusila?mozno by este vzal na milost..a dat prsnik,kym je spokojny,nie az ked je hladny

esteresterester
•
6. feb 2024

Par hodin diete cumlik nepotrebuje je to len vychtavka aby sa dieta ukludnovalo v buducnosti to ma horsie naaledky predkus a krive zubky a podobne suslanie a tak pri tak malom to je najjednoduhsie moze zabudnut hned do 1 a moze aj par dni kazde diwta je ine. Ale skor par hodin moNo 1 den.

esteresterester
•
6. feb 2024

V klude musis byt hlavne ty skus si kupit na bradavku kosicky sa to vola tusim moze mu to pripomenut dudku a aj sa napapa