icon

Ako dlho ste nechali deťom detskú fľašu na mlieko?

4. jún 2020

Ahojte 🙂
Dokedy ste deťom nechali detskú fľašu na mlieko? Ďakujem 😇😎

sunny8
4. jún 2020

5m

ildiko36
4. jún 2020

Môj ma 2r.a kazdú noc pije bezlaktozove mlieko z flašky o 22h. o 2h a rano o5h

sandrika1986
4. jún 2020

Do 20 mes.

zuzipolo
4. jún 2020

Niečo cez rok ju mala,asi 15 mesiacov

lucyluv
4. jún 2020

Ja som mala do 5r :D od kedy mi zobrali flasu, mlieko u mna skoncilo na jedalnicku, z pohara mi nechutilo :D

deniska2706
4. jún 2020

Moj ma 2 a pol a ráno aj večer pije kakauko z flasky . Inak cez deň normálne z pohárika.

bibina666
4. jún 2020

Ma 3,5 a stale ma, neriesim. Doktorka povedala, budte rada ze vam pije mlieko nerieste z coho. Tak sa toho drzim. Cucka ho len rano, no a co. Kazdy doma vlastne pravidla ako mu vyhovuje nie? 👻

brrrrrciatko
4. jún 2020

Moj bude mat 5 rokov a ma ju iba rano na mlieko. Neriesim. Pokial bude chciet, tak mu ju necham. Starsiemu som ako 5 rocnemu zobrala a od vtedy mlieko nechce ani za svet. Tak tomuto ju necham pokial sa mu to v tej hlavicke neurovna, ze je jedno odkial pije

bibina666
4. jún 2020

@brrrrrciatko presne. Ked mozu nadsene kojilky ficat roky rokuce z prsa, preco by mala dudlikova flasa byt nejaka hanba. Ked sa tak zamyslim, aj mne by z nej mozno viac chutilo 😃

frantisska
4. jún 2020

3,5r a stale ... uz sme sa jej takmer zbavili, ale odkedy mame babo tak opat, rano, vecer ... uz vravim, ze dalsi cumel na nu nekupit ked tento rozkuse :D ale nemyslim si, ze sa treba v tomto nejak porovnavat a prilis to riesit, pokial nie je nejaky problem, zo vsetkeho vyrastu 🙂

elizita
4. jún 2020

Ja poznam 9rocnu co ma rano kakavko vo flaske... Moje deti nikdy nemali flasku.

enusamt
4. jún 2020

Moj sam odmietol flasku, ked dovrsil 2 roky aj 1 den..

h2
4. jún 2020

Už si presne nepamätám, tuším mohol mať okolo 2 rokov. Ale poznala som rodinu, kde ešte školáci dostali na raňajky "fľašu".

lenuliatko84
5. jún 2020

Moj bude mat 5 a pije mliecko z flasky.niekto vravi ze je uz velky na to,ale mne to nevadi .ved je ro este stale moje velke babo.a nadsene kojacie zeny koja aj velke deti