Ako docieliť správnu polohu pri silnom REFLUXE? - SÚRNE
Dcéra má 8 mesiacov, ktoré kompletne prerevala, no posledné dni sú za hranicou únosnosti. Neviem do nej dostať ani kvapku vody či UM, všetko vypluva alebo robí totálne hysaky, nejde to ani v spánku. Z prikrmov zje pár lyziciek. Dehydratacia je otázkou pár hodín. Tieto problémy s nou zažívam od ukončeného 3.mesiaca, kedy kompletne prestala piť. Až mesiac dozadu jej diagnostikovali Sandiferov syndróm, ale samozrejme, nič ďalšie sa nekonalo, nechali ju bez liečby. Teraz k veci. Kameňom úrazu v týchto dňoch zrejme bude to, že cestuje po postieľke, spi kadejako vykrutena aj dolu hlavou a hlavne všade možne, len nie v tej časti, kde má klin. Pomôže mi podložka, proti pretacaniu, keď je taka veľká? Podlozenie postieľky na jednej strane nemá zmysel. Ako ju mam udržať na mieste a ideálne na chrbte tak, aby mala hlavu vi zvýšenej polohe? veľká?

Moja ma síce len 4 mesiace ale tiež dosť cestuje, uspavam ju preto na rukách, aby som ju potom napolohovala do postielky, mame silný reflux ale keď zaspí už sa mi naň nezvykne budiť, lebo jej vždy vyvesim nohu a ruku cez hniezdo.. zozadu ma armádu 3x deka a plyšaci, takže takto tu uložím a takto sa mi aj zobudí, lebo sa nedokáže otočiť.. stále sa hemží ale spiaca, neviem ako by som ti pomohla, ona ma len 5,5kila, tak bohvie ako to bude potom keď bude taká ako tvoja, aspoň sa teda zapojím do debaty, hádam čosi ešte poradia baby, drž sa