icon

Ako dostať bábo späť do denného režimu?

elizabeth453
9. nov 2008

ahoj
tak mam dalsi problem.... ☹ od operacie neviem dceru dostat do jej normalneho denneho rezimu, ktory mala predtam perfektny a bola spokojna
trva to uz mesiac a ona spava cez den hociako, je stale unavena , nevie sa normalne hrat, stale len mrauci, oci si sucha, vyzivuje, nic ju nebavi,,,ani na rukach uz nechce byt, stale je nespokojna

blau
•
9. nov 2008

eli, ja som teraz tiez doma na Sk a maly, to ma tiez poprehadzovane. Treba ho totalne nehat unavit do tla.. Najlepsie je to na cerstvom vzduchu, ked sa ma naco pozerat, potom prideme domov napapame sa zatiahnem zaluzie a pustim zvonkohru a to opakujem uplne do nemoty a on uz vie, ze sa ide spat. Takisto je to aj vecer uz od narodenia robime dokoliecka to iste a on vie, ze sa ide spat a neprotestuje. Su aj dni, ked si sucha ocka a mrnci a evidentne sa mu chce spat a ked ho idem ulozit, tak protestuje, ze on nechce spat. Tak ho neham sa este chvilu hrat a vyskusam to s tym spanim neskor a potom to uz ide lahko a zaspinka. Ja si vzdy poviem, ked je takyto problem, ze ved aj my mame kolkokrat dni, ze sa nam chce spat ideme si lahnut a zaspat nemozme, takisto je to aj s jedenim niekedy papa ukazkovo inokedy mam pocit, ze dnes okrem mojho mlieka nezjedol dokopy nic. Ved ani nam kazdy den nechuti rovnako..No ved kazdy den nemoze byt nedela 😉

elizabeth453
autor
•
9. nov 2008

ked som bola na Slovensku, bola uplne v pohode..presne ten isty rezim ako tu
no po tej operacii je to nenormalne...ale len cez den...nic ju nebavi, vecer mi ako tak zaspi o tej 20.tej alebo o poldeviatej a spi v podstate do rana do 6.tej , pol 7
predtym mi tiez noc prespala tak isto...rano o 9.spala pol hod., okolo 12.tej pol hod. a okolo pol 4 teiz pol hod.
teraz spi hociako,,,
ked ju vezmem von tak spi aj dve hodiny...

blau
•
9. nov 2008

Vies co ma eli teraz napadlo: a nejdu jej zubky? Ak ano, tak je to normalne, ze je taka aka je...Precitaj si temy o zubkoch tam maminky pisu, ze deti su take ako opisujes ty malu. Aj moj je taky a teraz som mu objavila dalsi zub treti 😉 Tiez bol nepokojny v noci sa mi raz zobudil a plakaaaal a nebolo ho mozne utisit a mal zavrete oci a nechcel ani prsko ani dudel no hroza. Cez den sa nechcel ani moc kojit aj teraz tak len na zapitie...Ja to pripisujem tym zubkom a poviem ti som bola z toho teda riadne hotova. No co uz zubky im narast musia a my to volako musime vydrzat. Prajem krasnu nedelu 😉

elizabeth453
autor
•
9. nov 2008

tak ja som uz tiez uvazovala o tych zubkoch, ale ziadne nevidim, okrem tych dvoch co uz ma
ja uz vazne neviem ako ju dostat spat do toho rezimu ako bola predtym
aj tebe peknu nedelu