icon

Ako ísť na prvú prechádzku s novorodencom?

24. jún 2020

vase skusenosti tipy ako to s novorodencom dat aby bol spoko

zooeynka
•
24. jún 2020

Das do kocika a ides

lenuliatko84
•
24. jún 2020

Je to novorodenec,ked je najedeny a vykakany je spokojny predsa vsade

patka06
•
24. jún 2020

nakrmiť, čistá plienka, primerane obliecť, uložiť do kočíka a môže sa ísť na prechádzku, podľa mňa na to nie sú žiadne "špeciálne" triky

mogaa
•
24. jún 2020

Väščšina detičiek sa rado vozí v kočíku, takže dáš do kočíka a vozíš😅a bábo spí😉ale nájdu sa aj výnimky ktoré nechcú byť v kočíku a tam toho veľa potom nevymyslíš....ak nechce byť v kočíku a bude tam revať ako o dušu - no čo spravíš? nebudeš ho tam dávať

autor
•
24. jún 2020

baby tak ti vyslo 😆 nakojila som zniesli sme ju a pekne bola 40 minut edte teraz taha na balkone. keby len nemame tolko schodov po ceste to by bolo zuzo.

autor
•
24. jún 2020

myslim ze sa vozi rqda vdaka bohu psychohygiena aj pre rodica. ma dva tyzdne. treba dve orechadzky denne ci staci zacat s jednou ?

mogaa
•
24. jún 2020

Je pekný čas, kludne si mohla začať na druhý deň s prechádzkami....ano, výhoda je že vonku sa spinká lepšie ako vnútri😉ak je pekne, kludne 2x denne ....v lete keď začnú horúčavy skoro ráno a na večer keď už nebude tak horko...ak máš balkón na chládku, tak ju v kočíku nechávaj aj cez deň.....sestra po návrate z pôrodnice nechala malú na dvore v kočíku a tam ťahala vždy až pokiaľ ju nezobudila na spanie, vydržala tam prespať aj 5-6hodín bez zobudenia na papanie....

daganov
•
24. jún 2020

to uz fakt sa mamicka bez rady na MK ani na prechadzku nevyberie? Keby nesiel tri dni internet, tak idete von az cez vikend?

patka06
•
24. jún 2020

v tomto peknom počasí, pokojne prechádzka doobeda aj poobede