Ako ľahšie rozčesať vlasy po umytí?
Dobrý deň prajem vám prepáčte keď vás ruším ale neviete poradiť čo pomôže po umytí vlasov lebo po umytí vlasov sa nedajú dobre rozcesat vlásky malej princeznej lebo pri rozcesavanu vlásky plačeme čo tak ťažko idú rozcesat vlásky po umytí vlasov za radu vám veľmi krásne ďakujem aj za odpoveď vopred ďakujem vám
Ja som vždy dávala dcére po šampóne normálne "dospelácke" kondicionéry/masky ako sebe. Ak bolo treba niečo rozčesať tak Dixi svište sprej.
Nám pomohlo zmeniť šampón, lebo niektoré detské naozaj podporujú to zahrčkané páperie - nepomohli ani spreje na rozčesávanie. A keď sme prešli na dospelácke, tak aj vlasy spevneli a celkovo sa aj údržba zlepšila.
@stellarstar nemáš FB žeby som ty napísal sukromu správu
@10011 súkromnú správu môžeš aj tu napísať
Ja asi dcérke od 3 rokov dávam normálny dospelacky kondicionér Q za mňa najlepši je pantene tiež sme mali PRoblem z rozcesavanim a tento pantene je asi najlepší .
Ja asi dcérke od 3 rokov dávam normálny dospelacky kondicionér Q za mňa najlepši je pantene tiež sme mali PRoblem z rozcesavanim a tento pantene je asi najlepší .
@anonym_2167b6 a môžem ťa poprosiť vieš mi napísať súkromnú správu
Ahoj. Pozri si kefu Sibel Proflex. Dcera ma vlasy po pas. Kazde rozcesavanie po umyti bol neskutocny boj. Rozcesat jej vsetky vlasy trvalo cca hodinu, uz aj s kondicionermi a roznymi pripravkami na rozcesavanie. Tato kefa nam zmenila zivot. Nechcela som tomu verit ale naozaj funguje, uz ju ma kazdy v nasej rodine. Rozcerasnie trva do 5 minut a ide to uplne bez bolesti. Su aj rozne dalsie znacky na ten isty styl (napr. olivia garden), ale tie nemam vyskusane, ta Sibel je mega dobra.
Načo potrebuješ od žien ich FB a písať súkromné správy? Kúp decku kondicionér a kefu na rozčesávanie. Neviem načo kvôli potrebuješ od užívateliek súkromné diskusie kvôli tomuto.
Načo potrebuješ od žien ich FB a písať súkromné správy? Kúp decku kondicionér a kefu na rozčesávanie. Neviem načo kvôli potrebuješ od užívateliek súkromné diskusie kvôli tomuto.
@anonym_3a69aa on asi hlada ženu 🤷🏼♀️
Rozcesat ked je na nich kondicioner, oplachnut a potom z vlasov vystlacat prebytocnu vodu, ziadne turbany a suchanie uterakom. Potom znovu precesat.

@10011 kondicioner a nechat posobit,mne sa ozvedcilo cesat ked trochu preschnu, nie uplne mokre