Ako mám dnes obliecť trojmesačné dieťa na prechádzku?
velka zmena pocasia... ako si ho obliect???
My sme v tomto obdobi uz pouzivali fusak, doňho som ho obliekla nejak lahsie, body mikinka pancusky ponozky a nejake teplaky a ciapka
Závisí od teploty vzduchu vonku, napriek dažďu zima nie je (u nás je momentálne 17 st.). Body, tepláky, ponožky, sveter, čiapka a deka.
@zuzap33 preco ma sediet dome? 🤷♀️
@veronikaszabova von sa chodí len pri +20 st😂😂😂To nevieeeees? 😂
@maciatkolulu u nas (okres Senica) je teraz este stale okolo 16'
@hennyinnsbruck zabudla som 😂 do kuta sa idem hanbit 🙂
@maciatkolulu 🙂
Ja mám prechodný fusak od pinkie,body tepláčiky mikina a tenká čiapka ,fusak a kryt na kočiar , sme pod tatrami
@maciatkolulu my 6st 🥴🥴🥴 brrrrr 😂
@veronikaszabova 😂
@maciatkolulu dneska hej, lebo sa schladilo - od vcera rana leje ako sproste. Ale doteraz bolo stale super, aj po vikende ma byt zasa super.
@hennyinnsbruck
@maciatkolulu
Baby, tak ja dufam, ze aspon zima bude riadna cez Vianoce - minulu zimu u nas ani raz nesnezilo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@veronikaszabova 😔naša zima bola tiež hrozna u nás v meste takmer žiadny sneh 😔
dik baby. mam pocit ze uz aj v byte mrzneme. pti akej teplote vonku kurite v byte pri babatku? ja as8 zacnem... vobec nemam pripravene teplejsie oblecko pre ani jedneho z nas... snad to dame bez choroby. zakryvala som ho v noci ale citim ze ma studene rucicky. nostek nie.
Riad sa teplotou babatka na zátylku,ruky nie sú rozhodujúce. Ak má zátylok studený,treba mu dať ďalšiu vrstvu oblečenia
A to kde mas teple oblecko, ze ho nemas pripravene ani pre jedneho clena rodiny? Lebo ja doma v skrini, obleciem a idem 🤣🤣🤣
Normalne do fusaku. Ak mas dobry fusak, tak pod to len body s dlhym rukavom, dlhe gate, ponozky. Ved je 10stupnov.
My ked sme chodili v uplnej zime, tak sme dali na to “domace oblecenie” este taky overalik s kapucnou a do fusaku. Nikdy nebola chora.

Sediet doma