Ako najdlhšie spalo vaše dieťa a v akom veku to bolo?
Zaujímalo by ma ako dlho dokážu bábätká (detičky) spinkať v kuse, t. j. bez budenia. Pridajte svoje skúsenosti, stačí dĺžka spánku a vek dieťaťa. ďakujem 🙂
Moja dcérka spala najdlhšie 13 hodín a mala vtedy cca 5 mesiacov 😉
No moj ma 3 roky a prespal naviac 16hod .spanku mozno 2 mesiace dozadu ale inak prespi bezne 12-14hodin
ako 2-3mesacna mi prespala 12hodin niekedy aj 14hod ach jaj kde su tie casy 😉 ...ale nie to pride samo len musia vyjst zubky
moj spava bezne 14 hodin v noci, rekord mal myslim 15. ma 15 mesiacov.
cim je starsi, tym spi dlhsie, desim sa okamiku, ked to zacne zase klesat 😀
Sarah 9 hodín v 15tich mesiacoch a ani to neviem isto či spala v kuse, lebo sa už vedela "obslúžiť" sama. Ona pije v noci dosť vodu-to má po mne.
Liankin rekord je zatiaľ 6hodín bez prebudenia.
moj Martinko ma takmer 5 mesiacov a doteraz mi najviac prespal vkuse 3 hodiny......inak sa budi zhruba 1-2 hodiny 😀......v noci....cez den sa raz stalo, ze prespal hodinu, inak max. 30 minut
my sme tusim po dvoch rockoch zacali spavat dlhsie... i 12hodin, ale v noci este cucala mm, dnes /ma 2.6rocka/ pospi v pohode 10-13hodin, sem tam i 14da, ako kedy, ale rano si este cucne mm, potom dalsie hajinka 😉
/do 13mesiacov sa budila i kazdu pol hodku na cucnutie mm, ci kontrolu, ci pri nej lezim, chi/
No môj má pol roka ale najviac? Najviac cca 4hodky. Budí sa hrozne často, ja som z toho zúfalá, moc si neoddýchnem. Nadránom pýta len prsník, neviem prečo sa to tak blbo naučil..
starsi syn ma takmer 14 rokov a NIKDY neprespal v kuse viac ako 10 hodin-aj to az tak po 3 roku zivota. Do 2 rokov spaval tak 4h v kuse najviac.
Ml.syn ma 2 a pol a jeho rekord je 10 a pol hodiny co sa mu podarilo asi 10 krat . Inak bezne spava od 2 rokov tych 8-9 h v kuse. Dovtedy to bolo tak 3-5h v kuse a do 15m najviac 2h v kuse.
moj martinko spi v noci max. tri hodiny, raz sa stalo, ze 4,5 , ale len jeduny raz a cez den tak 45 min. max. nie je to velky spac, ale je este malinky. Dcerka asi tak max. 13 hodin, ale to uz je davno
Od 4. mesiaca prespí 12hodín..... ale len v noci. cez den tomu neublíži. Maximálne hodinku na obed, to je všetko...a tak to bolo od narodenia.
cez den max 30min,v noci 2hodiny,od narodenia,teraz ma 4 r a budi sa stale,vydrž 5-6hod v noci,druhe dieta 6mes.cez den 1hod,v noci 3hod.
ahoj, moj maly spava od 3 mesiaca 12 hodin v noci vkuse, teraz ma 13 mesiacov - spi od 19 do 7-8 rana 🙂 v noci sa nebudi vobec, iba ak sa mu nieo zle prisnije, prelozim ho k sebe do postele a drichme dalej
moja dcerka hned od narodenia uz v nemocnici mi v kuse spala 5h a ked sa zobudila bola hore len kym sa napapala a zase zaspala na dalsich 5h a potom vecer o 18h sme ju okupali dali sme ju do poriadku a spala v kuse len raz sa nam v noci zobudila na 10-15 min a zase tahala spanok do 9h rana alebo sa vobec nezobudila a prespala celu noc a ked mala uz 1.mesiac prespala nam celu noc vobec sa nebudila v noci a cez den mi spala 3x po 2-2,5h....ja som ani nevedela z eju mamvsetko sa mi dalo pri nej porobit a mala som cas aj na seba...
Môj starší má rekord 15 hodín bez prestávky, on je zas riadny spachtoš, odmalička, v pohode spí bud 14 hodín v noci alebo 11 v noci a tri hodinky na obed :D a to má štyri roky... Mladší to žiaľ nezdedil, len posledné tri dni (neviem čo sa stalo) sa prestal v noci budiť každé tri hodinky a zobudil sa až ráno, čiže nový trojdnový rekord 8 hodín bez prestávky ?:D
max. 12 hodin po odstaveni (20 mes.), dovtedy najdlhsie 4 hodiny vkuse sem-tam v noci
Lucka keď mala 3 mesiace tak prespala asi 5 hodin, inak cez den spáva tak cca po pol hodinke hihi a v noci sa budí tak 3 krát...a to už máme to najhoršie za nami, nepoznám dieťa ktoré spávalo menej ako naša Lucka keď bola ešte novorodenček
ja mám 3 deti a od narodenia dokázali od večera 22.00 spinkať až do rána 5:30 ja som nevedela čo je to bit hore cez noc a cez den tak isto ja som si v pohode spravila hoci čo či navariť , upratať, oprat, ožehliť nebol nikdy problém chvála bohu čo som mala kamošky tak ked my rozprávali no horor ale moj synovec ten bol riadne číslo ten sa zobudil o 20:30 a do rána vydržal v kuse revať až do 6:00 a potom celý den len spal
Boze ja vam zavidim tie spanky vasich deti. My mame 7,5 mesiaca a este ani raz nespal dlhsie ako tri hodky. Aj to je len vyniomocne 😠 Budi sa kazdych 15 minut. A to nie je ani dojceny 😒

Maťko od malinka spinka vela a dlho..zostalo mu to az doteraz....bezne zaspi napr. aj o 14tej - 16tej a zobudi sa az dalsi den rano, vstava vzdy uplne rovnako, o 6tej..tak si zvykol , lebo deti v tomto case vstavaju do skoly, tak sa s nimi rano luci ..inak ma uzasne tuhy spanok, ked je unaveny, jednoducho lahne a spi, bez uspavania..trosku mam problem, ked niekam ideme..lebo aj mimo domu chce spinkat, tak mi spinka v naruci a potom po prebudeni uz funguje dalej..inak cas, ked je hore vyuziva plnohodnotne..stale je v pohybe, rad sa hra, skace, beha - zahra sa aj sam ..idealne dieta 😀 ..uvidime, co bude v puberte 😀 😉