icon

Ako naučiť 7 mesačné dieťa piť z fľaše?

betty223
27. jan 2016

Viete mi poradit, ako,naucit 7 mesacne dieta pit z flase?

siska53
•
27. jan 2016

@betty223 mne sa to nepodarilo. Mala sa naucila az v roku. Aj to so speci dudllom,dovtedy to nebolo mozne.

abeata
•
27. jan 2016

Pred 28 rokmi som mala u syna podobný problém a nenaučil sa to dodnes 😀 . Proste cumeľ odmietal dať do úst a hotovo. Čaj a ostatné tekutiny som mu dávala najskôr iba lyžičkou, tak, ako sa odporúča, ak chcete napriek problémom kojiť a nechcete, aby si dieťa zvyklo na fľašku. Neskôr (mal cca 5 mesiacov ) sme sa učili piť z klasickej malej šálky, čo zvládol bez problémov (zvládne to skutočne každé dieťa) a po ukončení kojenia sem tam pil z pohárika s "cucátkovým" vrchnáčikom. Nikdy nebehal s pohárom tak, ako niektoré deti s fľaškou. Mala som však to šťastie, že odkedy prestal byť kojený (9 mesiacov), tak po výdatnej večeri spával až do rána.

siska53
•
27. jan 2016

@abeata nasu z dudla napinalo. 🙂 takze nasi ani nedudlovali. Syn ho vzdy oblukom vystrelil von a malu naplo a mali sme.vybavene.

betty223
autor
•
27. jan 2016

Moj cumel vobec nechce. Na zaciatku ho chvilu mal, no zacal ho odmietat.

lemonlady
•
27. jan 2016

A preco to chces? 7 mesacne dieta moze jest vsetko lyzickou, vodu z poharika ci tiez z lyzicky...

99zuzula
•
27. jan 2016

@betty223 kup nejaku peknu farebnu, malu co sa da lahko chytit dietatu. Posad ho do stolicky na krmenie. Daj mu nieco papat, hrat sa a tu flasu mu nechaj len tak polozenu. Daj do nej caj alebo mlieko, co chces. Neskusaj mu z nej davat ty pit. Ako sa bude hrat a papat,mozno ju chyti do ruky a ako kazde decko hned da do pusy vsetko. Ked zisti ze z nej daco tecie, mozno same bude chciet. Ked si ju nevsimne, skus ju dat do rohu postielky, ked sa zobudi mozno same poskusa napit sa.

lubi40
•
28. jan 2016

Skus mu nedat flasu co ma makky cumel, ale taku zo sosacikom, nemyslim slamku, lebo to bude asi moc, ale taku placicku s dierkami. Myslim, ze avent ich vyraba a dava sa to na flasu s membranou, takze mu to nejako kontroluje rychlost prietoku. Ja som davala aj flasu od "NALGENE" (http://www.bhphotovideo.com/c/product/1158687-R...) a s tej pil.