Ako naučiť deti nepchať ruky do úst?
Ahojte syn ma 3 a slečna 16 mesiacov idu jej zubky stale kuse co vidi aj prsty maly akoby sa vratil dozadu a tiez, vonku spadne bam prsty do ust 🤦♀️ robi to aj ked ona nie, snazim sa nereagovat az mi to nerobi schvalne ale ma ide z toho trafit 😬
@anonym_autor moja má 14 mesiacov a dnes celý pobyt v ihrisku ruka v hube lebo tiež idú zuby.
@anonym_autor moja má 14 mesiacov a dnes celý pobyt v ihrisku ruka v hube lebo tiež idú zuby.
@anonym_ac057b v hube? 14 mesačné vlastné bábätko má hubu? 😲
@anonym_389740 no a? Vsak dme dospele, trochu nadhladu 😄 dietatu tak idto nehovori, ale tu di sspon mize ulavit
@anonym_autor Insk
Moj 3 rocny ma tiez casto ruky v udtach. Iplne z zoho radtiem, cestujeme mhd a obchyta vsetko od vyzahovych tlacitok, tyci s sedadiel, okien... aspon tie tlacitka sa snazim nech stlaca pastou.
Cadto si dava ruly fonust ked mu tavinaju vadit dlhe mechty. To uz striham ☺️
@anonym_389740 no a? Vsak dme dospele, trochu nadhladu 😄 dietatu tak idto nehovori, ale tu di sspon mize ulavit
@anonym_autor Insk
Moj 3 rocny ma tiez casto ruky v udtach. Iplne z zoho radtiem, cestujeme mhd a obchyta vsetko od vyzahovych tlacitok, tyci s sedadiel, okien... aspon tie tlacitka sa snazim nech stlaca pastou.
@anonym_6c310a kriste, už je veľa hodín na lúštenie toho, čo si napísala.
@anonym_6c310a kriste, už je veľa hodín na lúštenie toho, čo si napísala.
@anonym_389740 ano tiez teraz citam. 🙈🙈Neznasam svoj telefon, ma malu obrazovku aj klavesnicu a pisala som pri uspavani a nestihla som opravit preklepy v limite 🙈🙈
@anonym_389740 14 mesačne nie je bábätko prvá vec a aký je rozdiel medzi hubou a usa
tami alebo pusou? Žiadny druhá vec a tretia vec, píšem dospelej žene, či mala som napísať ? My sme dnes mali celý pobyt pršteky v pusinke? Ja svoje dieťa milujem až za vesmír ďaleko ale áno má hubu a za pár rokov verím a dúfam že aj dobre nevymachanu a znovu sa usmievam lebo to nemyslím v zlom , v hneve ale s laskou.
@anonym_389740 14 mesačne nie je bábätko prvá vec a aký je rozdiel medzi hubou a usa
tami alebo pusou? Žiadny druhá vec a tretia vec, píšem dospelej žene, či mala som napísať ? My sme dnes mali celý pobyt pršteky v pusinke? Ja svoje dieťa milujem až za vesmír ďaleko ale áno má hubu a za pár rokov verím a dúfam že aj dobre nevymachanu a znovu sa usmievam lebo to nemyslím v zlom , v hneve ale s laskou.
@anonym_ac057b 14 mesačné je bábätko (batoľa), môžeš si tvrdiť čokoľvek.
To je tak, ked maminky,neznasaju zdrobneniny,tak radšej vyberu slovnik z krčmy
@anonym_389740
@anonym_389740
@anonym_73560e asi tak
@anonym_autor Insk
@anonym_6c310a
Aké kurňa, ty mi tu robíš riadnu konkurenciu v Tom tvojom hatlaninovom písaní! Hibaj písať pod svojím nikom, nech vidím komu to ide tiež tak "super" ako mne 🤪
Inak aj náš trojročný má stále ruky v ústach, tričko a vlastne všeličo ostatné. A roztrhnúť na môže, nič nepomáha.
@anonym_389740
@anonym_73560e huba je odkedy slovník z krčmy🥲🥲🥲 ste sa tu stretli bio matky ako vidím , kojit až do 2 triedy

Hryzatko si skúšala?alebo kefku nech si to kuše masíruje 🙂