icon

Ako obliecť dieťatko v novembri pri odchode z pôrodnice?

davidkomiminka22
12. nov 2022

Ahojte maminky chcem sa opitat neviete mi pord ako obleč alebo čo obliecť bábätku v novembri pri odchode z pôrodnice ?? Nemám s tím skúsenosť moje deti su jedno v auguste druhé 16.6

daniela2202
12. nov 2022

@davidkomiminka22 veď teplúčko, dupy, kabátik, čiapka, perinka, deka alebo fusak

wonder13
12. nov 2022

@davidkomiminka22 ja by som mu obliekla prechodny overal, čiapočku teplejšiu a vo vajíčku ešte by som prehodila deku. Pozerám že bývate v RS, malo by to takto stačiť.

jankalukasova
12. nov 2022

Ťažko povedať. November môže znamenať -5°C, sneženie a vietor alebo aj slniečko a +10°C 🤷

jarmila2010
12. nov 2022

syn mal v januari teply chlpaty overal a v autosedacke som ho nadkryla este dekou

patka06
12. nov 2022

Predpokladám, že pôjdete autom, tam stačí body, ľahký overal a čiapočka. Vo vajíčku teplá deka, aby si vo vykúrenom aute vedela dieťatko odkryť.
Do autosedačky nepatria žiadne hrubé bundy ani overaly.

jarmila2010
12. nov 2022
ukulela
12. nov 2022

no no vem,bret je aj +12, aj 0 .... podla teploty a podla toho, ako daleko je do auta a ci bude vykurene ... v zasade by som asi volila body na to pancusky, na to flisovy overal, samozrejme ciapku a bud kabatik a deku do vajicka, alebo bez kabatika a zavinovvacku do vajicka, v ktorom je babo zavinute a cez to v pripade poptreby decku.ak by bola velka zima. vzdy sa da vrstva ubrat. ja som mala ulitku (je tensia ako fusak) .. dieta oktobrove, islo v ulitke bez overalu ale prekryte dekou este ...