Ako obliekať 2-mesačné bábo do kočíka?
Ahojte, chcem sa opýtat, dávam babo na terasu, neohradenu, ne zastrešenu (nie je dokončená), na ktorú od rána do tej 3 praží slnko, ale tým ze bývame na kopci, dosť aj fúka.
Ako obliekať 2 mesačne babo, do takého počasia?
Fuha, tak ja som asi mimo, ale moj by "uhorel" kebyze ho dam takto do kocara...ak dobre vidim, pod zavinovackou je este deka? ... moj ma sice uz 3m, ale v kocari spi len na bavlnenej plienke, ktoru ma pod hlavou.. a vcera bol taky hic (tiez cca 25 stupnov vonku a obcas zafukalo - byvame na severe), ze mal len body s kratkym rukavom, teplaciky a ponozky.... na hlave mal taku "korunku", ale aj to len ked som ho vyberala z kocara, kvoli uskam...a teda aj tak mi prislo, ze mu je teplo...potom uz podvecer ked sa ochladilo, som mu vymenila body za dlhy rukav, dala tu "korunku aj do kocara" a prikryla tensiou dekou...
@zuzkacik4 Presne tak aj u nas. 😊 Byvame pod Tatrami a uz tu bolo horuco,ze maly mal len bodycko,tenke leginky a ponozky a zdalo sa mi,ze je spoteny,ked som ho vyberala Ked zafuklo dala som mu ciapocku pripadne nozky prekryla bavlnennou plienkou. A mame 1 mesiac.