Ako odplienkovať trojročné dieťa?
Je tu mamička ktorá ma 3ročné dieťa, a ešte nie je úplne odplienkované? Máte nejaké rady?
Uvedomuje si, ked mu/jej treba na zachod? Ak ano, vyskusat bez plienky (a nehresit, ak sa nepodari). Ak nie, tak dieta este nedozrelo a ak aj das plienku prec, dieta nebude chapat, co od neho chces....
Od-te-raz su plienky akoze spodne pradlo. Takze rano vstane a sup na nocnik, po jedle zase. Ide sa von? Vycikame sa pred tym, prideme domov a zase. Spravit z toho rutinu. Obcas bude plienka pocikana. Ak zoberies neptipravenemu, akurat sa nudes este s handrou ohanat navyse
A v noci ako? Budi sa so suchou plienkou?
Reaguje aspon nejako na cikanie? Dokaze vydrzat bez plienky? Ono to ozaj najlepsie v lete. Ked bud aj hole. Resp dlhe tricko len dole bez. Vselijako sme skusali.
Moja je mladsia. No tym ze isla do skolky musela som proste seknut a nedat plienku. Parkrat este komcom augusta si cvrkla. Od kedy ale plienku nema len raz v noci sa pocikala(nasa chyba kedze jej muz dal pred spanim napit pohar vody o com som ja nevedela ajemu to netuklo ze je teda bez plienky).

@kristinatankova199 daj preč plienky a nechaj ho tak. Keď si niekoľkokrát denne cvrkne a bude mu nepríjemne, tak to pochopí aj bez vysvetlenia 🙂
Cca do 2 týždňov.
Vždy keď ideš na záchod ty alebo niekto iný, dajte mu nočník vedľa seba v kúpeľni a spolu tam budete sedieť. Takto to bude aj zábava a spoločný zážitok. Za každý úspech pochváliť, usmiať sa, zatlieskať.