Ako postupovať, ak dieťa odmieta piť?
Ako postupovat ak takmer dvojrocne dieta odmieta pit?
Moja mala tiez take obdobie, pomohol džús, riedila som s vodou 1:3. Radsej sladke pitie ako žiadne. Zúbky sme umyvali kazdy den, nebol problem. Po case som riedila viac a viac 🤭
@anonym_autor Bolo obdobie, kedy som musela riedit dzus vodou, lebo cistu vodu ani za pana a polievky, samozrejme a kym bol este mensi a takmer bez zubov, tak som mu robila tekutejsie prikrmy.
Može mať v ustach alebo na jazyku afty, vtedy deti odmietajú piť... skontroluj jej ústnu dutinu... a ak jedlo je, ale len nepije, tak jej dávaj jedlo ktoré obsahuje viac vody vnútri
Mne v jeden horúci den nic nechcela pit, caj, voda, mlieko, dzus, ovocie, nic... Az som panikarila... Na sduhy den opat pila,... bolo to zvláštne, dnes ma 19 rokov a pytam sa jej, preco nechcela pit 🙂
nam pomohla flasa z kubika, myslel si, ze tam ma ten original napoj a nebol problem, tvarila som sa, ze stale vyberam novy napoj 😂 pritom tam bola len voda a jednh flasu som tocila dookola. Velmi vela u tak malych deti urobi oblubena flasa alebo pohar z ktoreho maju pit. Ak to nepomoze tak riedeny dzus, polievky...
Poukat, ponukat, ponukat. Je to na nervy,ale kazdy glg sa rata. U nas nezabrala ani sladka voda, tak som aj prikrmy viac riedila.

@anonym_autor nahrádzať ovocím a polievkami
Výborný je melón hrozno dyne nektarinky broskyne
Vodu Ponúkať ale nie na silu. Môžete si urobiť aj stavu a dusík, radšej dať vypiť sladké ako nechať dieťa smädné