Ako riešiť averziu na fľašu u dvojmesačného bábätka?
Mate prosím skúsenosť ak vase bábätko odmietalo piť z fľaše? Odmieta pit moje mlieko, umele. Co vám pomohlo? Vyskúšali sme niekoľko cumlov, poloh no nic nezabera. Uz len flasu vidi a chyta nervy, spusti plac. Ako tak vypije v polospánku, spánku. Lekari mi s tým nevedia poradiť. Proste je to na mne ako do nho mlieko dostanem. Pije malé dávky. A z ďaleko nevypije na svoju vahu dostatočne množstvo. Vidno ze je hladný. Saje si rúčky, je nekludny, cumlik ked mu dam skoro ho rozhryzie co tak taha no vymením za flasu a opat plac? Pomohlo vam niečo, prešlo to casom? U nas to uz trva vyse mesiaca. A situácia sa zhorsuje.
@majkaska a tráviace ťažkosti inak nemá? Nebolí ho bruško, spí dobre? Ja len rozmýšľam či mu náhodou nevadí konkrétne toto mlieko.
@anonym_142c02 spi dobre. Ma reflux..berie lieky. Polohujem ho. Mlieko môže len jedno a to neocate alebo moje. Vystrája pri obidvoch.
presne ako môj kedysi, neostalo mi iné len dojčiť, bol to boj ale dojčila som nakoniec dva roky
skús laktačnú poradkyňu a dokŕmenie cievkou, je viac metód ako dostať mliečko do dieťatka
https://www.mamila.sk/sk/uvod/
presne ako môj kedysi, neostalo mi iné len dojčiť, bol to boj ale dojčila som nakoniec dva roky
skús laktačnú poradkyňu a dokŕmenie cievkou, je viac metód ako dostať mliečko do dieťatka
https://www.mamila.sk/sk/uvod/
@anonym_7840c0 uz som to riešila s laktačnou. Chcela by som aby sa vrátil ale on sa nechce prisat a cakat. Mne sa dlho spusta mlieko..nepomaha mi nic overené.
a anatomicky je v poriadku? cievku ste skúšali?
a anatomicky je v poriadku? cievku ste skúšali?
@anonym_7840c0 ano cievku som skúšala ale nedokazal potiahnuť. Plytko sa prisava od narodenia. Aj uzdicky ma strihnute.. cmuka pri pití. Podla mna ma nejaky problém v puse ..mozno s jazykom ze si nevie urobiť podtlak.
tak potom hospitalizovať na detské odd. nech to poriadne vyšetria a zistia kde je problém
tak potom hospitalizovať na detské odd. nech to poriadne vyšetria a zistia kde je problém
@anonym_7840c0 boli sme. Tam pil ako tak .doma sa to pokazilo
skúšala si striekačku aspon nech pije viac možno sa to rozbehne
skúšala si striekačku aspon nech pije viac možno sa to rozbehne
@anonym_8f9f8b ano. Skusam..ale to tiež je také jedenie ze polovicu mlieka vypluva. A nieje to cesta z dlhodobého hľadiska. Nas celý den sa toci o krmeni. Je to na hlavu.
@majkaska syn z flasky nepil chcel len cicik, tak ho mal 1,5 roka....
@anonym_8f9f8b
@anonym_235fc4 ale ved ja nikde nepisem ze kojim. Ja odsavam . dostať spat sa mi ho nepodarilo.. proste sa stal sled udalostí a uz vyše mesiaca sa trapime s jedenim. Ja sa pýtam žien co flaskuju nie co koja.. prvého som kojila dlho.. prešla som ročnému štrajku.. cievkovaniu. Atd . Skúsenosť mam..ale necakala som ze hladné dieťa ani flasu nevezme
@anonym_8f9f8b
@anonym_235fc4 ale ved ja nikde nepisem ze kojim. Ja odsavam . dostať spat sa mi ho nepodarilo.. proste sa stal sled udalostí a uz vyše mesiaca sa trapime s jedenim. Ja sa pýtam žien co flaskuju nie co koja.. prvého som kojila dlho.. prešla som ročnému štrajku.. cievkovaniu. Atd . Skúsenosť mam..ale necakala som ze hladné dieťa ani flasu nevezme
@majkaska jasne chapem asi to nemam ako poradit, prepac

@majkaska a tráviace ťažkosti inak nemá? Nebolí ho bruško, spí dobre? Ja len rozmýšľam či mu náhodou nevadí konkrétne toto mlieko.