Ako robíte radosť vašim deťom?
Ako robíte radosť najmenším deťom, keď chcete spraviť radosť, potešiť ročné, 2, 3 ročné deticky? Dakujem pekne za tipy.
@jajko22 v dm maj farebne detske peny a aj roznej farby morsku sol, moj zboznuje taketo kupanie
@jajko22 rano sme piekli cookies, je to lahke a rychle staci zamiesat vsetky suroviny, naklada cukor, muku a ochutnava
Bunker (stolicky, deka, epedo..)
Nieco rozobera, opravuje idealne ked muz vytiahne naozajstne naradie
Povozit na sedacke na bicykli
Ma 2r7m
Moja je veľmi skromná, ona sa potesi aj z rožka😂😂😂 alebo všeobecne, keď dostane jedlo😀. Alebo keď ju zapajam, aby doniesla niečo, podala, naplnila pracku(podávam jej veci z kosa na pradlo a ona ho dáva do pracky). Rada ma aj pesnicky, vezmem ju za ruky a tancujeme, alebo sa tesi, keď sa jej schovam za perinu, tvar do dlani, to po mne opakuje a fakt je pri tom stastna. Potom mame kopec hier ako včela, včela, bum do cela(pritom prstom robím krúživé pohyby a robím bzzzz a potom ju prstom pichnem), potom ju nahuckam, nech to ide urobiť ocovi, ten pri tom kričí alebo jajka a to sa úplne tesi. Hraciek má plnú skrinu, tie ju moc neberu, skôr sa tesi, keď sa jej venujeme(tato kreslí na papier predmety, ona ich hada a pod)
Naša sa teší keď moze byť veľa vonku,veľmi rada chodí,od 18 mesiacov je bez kočíka. A tiež ju potešia sušené brusnice😛
@kristina2412 aj nasa ked moze byt vonku.
.. tiez bez kocika presne ... naj radost ...hocico kyvanie susedkam, autam, traktorom .. sadenie polievanie... teraz najnovsie behanie s balonmi na snurke a kriedy na chodnik .. a samozrejme tu 200m su kone neprejde den ze by ich nevidela a susedove macky takisto to ju naaaj tesi (cize vsetko vonku) Mam take vonkajsie dietatko 🤗 2,5r.
@yipsylonka9742 a popritom zbiera kvetiny, kamene,palice 😂a každé ráno nám nosí topánky,aby sme už išli von.
@kristina2412 nooooo presne 😊 nasa sa uz o osmej nevie dockat kedy vybehneme ...no presne
Dcérka 3 ročná sa vždy teší z balóna, bublifuku, keď ideme von, keď sa bláznime, maľujeme vodovkami, spolu nalepujeme, pečiatkujeme, má rada ihriská a naháňačky, a miluje hru na schovávačku. Potom sa veľmi teší ak niečo veľmi chce dlhšiu dobu a keď ju to neprejde tak sa jej kúpi, ako napr včera sliz v trafike 😂, básnila o ňom skoro rok, tak radosť neskutočná 😀. Teraz už vie aké to je sa s ním hrať, tak uvidíme či ju to bude baviť. A synček jednoročný sa zatiaľ teší úplne zo všetkého 😇
Ja som našla takuto knihu https://www.ikarmel.cz/produkt/52-zpusobu-jak-d... ...ďakujem vam, ste zlaté.

@jajko22 hram sa s nim s tym ze on vedie hru. Necham ho nech mi pomaha v kuchyni. Neviem vezne veci🤷♀️A on sa stale tesi na nieco. Je stastne dieta