icon

Ako s 2,5 ročnym dieťaťom, ktoré po mlieku zvracia?

guzag
25. jan 2020

Dobry den, potrebujem radu ,mam dieťatko na vikend (chceme do pestunskej starostlivosti ) , rano vypije mlieko v pohode a večer mi po nom zvracia . 3,5 mlieko

syslik81
•
25. jan 2020

tak mu mlieko nedavaj .. daj mu caj alebo vodu ..

patka06
•
25. jan 2020

Dávaš mlieko pred spaním ?
Mne pediatrička poradila nedávať mlieko večer, zaťažuje žalúdok a potom dieťa zle spí a v horšom prípade aj zvracia ...u nás pomohlo

majamat
•
25. jan 2020

2 hod. pred spanim uz nie je vhodne jest. u 2,5r dietata sa to uz moze dodrziavat. neplati to pre babatka, ktore sa koja. samorejme, keby to znasa dobre, nemusi sa to prisne dodrziavat, ale u vas by to bolo asi vhodne.

nikpa
•
25. jan 2020

@guzag 2,5 ročnému treba dat na veceru normálne jedlo, najneskôr 1,5hod pred spaním, zbytočne ho je nalievat mliekom.

sapetka
•
26. jan 2020

Moj pije mlieko pred spanim 40ml pri vecernicku.. ale nerobi mu zle. Sl zvracia nedavala by som mu. Da sa dat na veceru chlebik alebo kasicka, zvysok z obeda napr

kika831
•
26. jan 2020

@guzag ahoj mame tu istu skusenost- takze sme to zacali robit tak ze okrem vecere si este maly vypije pol flase mlieka - okolo tej 18 a vecer ked ide spat okolo 20:00 tak si da uz len cajik alebo vodu ( samozrejme flasa musi byt ale uz nie s mliekom 😉). Sice sa certi ze chce mlieko ale proste nedam mlieko uz a hotovo. A uz ani nezvracia a lepsie spinka.

37373
•
26. jan 2020

@guzag mliečko je ťažko stráviteľné, treba namiesto toho čajík. Krupicovu kašu som tiež dlho varila len s vodou, lebo mi vracal potom.

mimibb
•
26. jan 2020

Žiadne mlieko.... Mam 2,5r dieťa a od 1r nepije mlieko... - nechce, no odhliadnuc od toho mlieko veľmi zahlienuje organizmus.... Viem, máš inú situáciu... No večer mu daj pred spaním radšej vodu, či nesladeny čaj-toho nevypije take množstvo a travenie si oddychne

koniarova
•
26. jan 2020

Daj normálnu večeru. Už to nie je miminko, mlieko nepotrebuje. A keď ráno chce, tak daj.

guzag
autor
•
26. jan 2020

Ďakujem žienky ,pomohli ste mi