Ako sa menia bábätká po troch mesiacoch?
Ako sa zmenily vaše bábätka po 3 mesiacoch?
Ktorá mala dobré bábätko po 3 mesiacoch sa to zmenilo? Ostalo nadalej dobré alebo všetko sa zmenilo a bolo horšie ?
@anonym_autor zmenili….to je sloveso, píše sa to s mäkkým i
Bábätko ostalo dobre alebo zmenilo na horšie?
Osobne nechápem otázke a uz vôbec nie ako dieťa malinké môže byt zle alebo horšie
Nejako upresniť by to chcelo
Lebo dieťa nieje zlé
@anonym_d4a69b ona to mysli tak, že bude urevane, nebude jest, nebude spat,…to sa mysli pod pojmom zlé, plané
🤦♀️🤦♀️ deti moze mat fakt kazdy. Chuda dieta, ked ho uz v 3 mesiacoch povazuju za "zle".
@anonym_autor z dobreho bolo zrazu naozaj zle babatko. Cez den nam schovavalo ovladac od telky, vzdy zjedlo posledny rezen, aj ked ich malo na obed najviac, ohovaralo nas pred susedmi, prestavovalo nam budiky aby zvonili z nicoho nic hocikedy cez den, prehadzovalo veci v skrinkach takže som veľakrát nemohla nič najst... A to je len zlomok. Proste zle babatko!
🤦♀️🤦♀️ deti moze mat fakt kazdy. Chuda dieta, ked ho uz v 3 mesiacoch povazuju za "zle".
@anonym_5ca852 nikde nepíše slovo zle, tak si zas nedomyslajte. A ja si dovolím tvrdiť na moju dceru, že teda "dobre babatko" nebola ani z daleka. Cez den spala 40min, v noci bola x krat hore na kojenie, mrnčala ... Takže áno, nie su len tiche a dobre babatka...
@anonym_autor myslela asi náročné lebo nenáročné teda nemám ani ja. A je to veľký rozdiel mať tiché dieťa a večne uplakané
@anonym_5ca852 nikde nepíše slovo zle, tak si zas nedomyslajte. A ja si dovolím tvrdiť na moju dceru, že teda "dobre babatko" nebola ani z daleka. Cez den spala 40min, v noci bola x krat hore na kojenie, mrnčala ... Takže áno, nie su len tiche a dobre babatka...
@anonym_6be49f tak myslené, že kedy bude mať problémy dieťa?
@anonym_1dc257 no píše, že kedy sa zmenili na horšie
A to dieťa ako sa môže zmeniť na horšie?alebo byt zlé ze nespí alebo plače,neviem
Preto uvidíme co konkrétne myslela
A žeby doteraz neplakalo?hmm musí to objasniť 🙂
Zacalo viac plakat, vecer, koliky zacali.. horsi spanok, ktory ostal taky este dalsi rok
Baby, ved mate deti, hadam viete, co mysli, netahajte za slovicka, ktore tam nie su pouzite.. nemysli nedobre povahou, ci robi nieco nedobre.. ved to babo este nerobi nic neprijemme umyselne
@anonym_6be49f tak myslené, že kedy bude mať problémy dieťa?
@anonym_1dc257 no píše, že kedy sa zmenili na horšie
A to dieťa ako sa môže zmeniť na horšie?alebo byt zlé ze nespí alebo plače,neviem
Preto uvidíme co konkrétne myslela
A žeby doteraz neplakalo?hmm musí to objasniť 🙂
@anonym_d4a69b Si asi myslela, ze bude stale take ako po porode alebo co.
@anonym_1dc257 pise ze dobre babatko zmenilo k horšiemu. To je teda ake ak nie zle?
A nie, ani bábätko ktore je uplakane a často sa budi, nie je zle. Zly clovek je niekto uplne iny.
Ano su babatka co su pokojnejsie a potom su take,ktore napr trapia koliky..tak placu,nespia. Ved oni nevedia inak dat najavo ze ich cosi trapi..ale nalepkovat ich zato ze sú zle je tak mimo....
Moje dieta sa meni snad zo dna na den. Raz je uplny anjel, vsetko zje, dobre spi, ticho sa hra, smeje sa... a potom zrazu z nicoho nic vresk, plac, vsetko mu vadi, vsetko je nuda, kazde jedlo blee, nespi. No co ti poviem, deti mavaju aj zle dni, zlu naladu, aj im vadia veci. Ano, aj takym malickym, len to male to nevie povedat, tak place. Tak male dieta nie je dobre alebo zle, len su proste dni, kedy je lepsie a dni, kedy je horsie. A upinat sa na to, ze po 3 mesiacoch pride vila s carovnou palickou a zrazu dieta bude poslusne spat celu noc a cely den bude ticho lezat, je dost ehm.

Bábätko ostalo dobre alebo zmenilo na horšie?
Osobne nechápem otázke a uz vôbec nie ako dieťa malinké môže byt zle alebo horšie
Nejako upresniť by to chcelo
Lebo dieťa nieje zlé